Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile powinien kosztowac pierscionek zareczynowy

Polecane posty

Gość gość

ze szmaragdem? Ile powinienem wydac, zeby miec pewnosc, ze jest dobrej jakosci? Czy 1500zl wystarczy? Chcialbym kupic kobiecie pierscionek z bialego zlota, ze szmaragdem. Wiem, ze nie lubi diamentów. Prosze pomózcie.

Gość gość
Minimum 6-7 tysięcy pierścionek powinien kosztować. Jak cie nie stać to jesteś d**a a nie facet!!!

Gość gość
1500? To idź lepiej na d****i

A mnie śmieszą teksty typu ile powinien kosztować pierścionek.Czy wydanie 10 tysięcy na pierścionek gwarantuje siłę uczuć i trwałość związku?Liczy się miłość.Ja najpiękniejszy pierścionek na świecie dostałam od mojego faceta na urodziny ostatnio,ręcznie robiony i z pewnością tani.Dla mnie jednak najpiękniejszy na świecie,z pomysłem i z uczuciem :)

Gość i dobry dla mnie bądź
1500 będzie spoko ceną. powiedziałabym , że idealnie nie za tani więc wiadomo że dobry i nie za drogi żeby żal go było na co dzień nosić

Gość gość
podobno trzykrotną pensję faceta

Gość gość
Kup jej pierścionek za 10000 zł i ogłoś wszem i wobec ,że tyle kosztował i na pewno znajdzie się ktoś kto będzie go chciał ukraść.

Gość gość
Nie wiem ile kosztował mój pierścionek , jest skromny ( taki jak lubię) i nie zamieniłabym go na inny , jest cenny , ale nie ze względu na cenę. Znam faceta,który kupił pierścionek za 8000 zł, chwalili się tym bardzo, niestety ich miłość nie była taka cenna dla niego , bo zdradził i się rozstali.

Gość gość
Szmaragdy nie są drogie. W Aparcie kupisz za połowę tej ceny którą chcesz przeznaczyć.

Gość zaręczonaaaaa
co to za głupie pytanie autorze, ile powinien kosztowac pierścionek?? Niektóre kobiety są dziwne. Moja kuzynka na tym punkcie miała bzika! Kiedy postanowili z facetem że biorą ślub, to ona uparła się na pierścionek z diamentem. Pojechali razem, sama sobie wybrała za 2 tysiące. I do teraz chwali się wszystkim, jaki to ma pierścionek, z tym że moim zdaniem to ona wywarła presje na swoim chłopaku tekstem, że ma byc z diamentem. :O A ja? zawsze mówiłam chłopakowi, że nie potrzebuje diamentów, że marzę o tym, aby podarował mi skromny pierscionek ze zwykłą cyrkonią, i żeby zrobił mi niespodziankę. I miałam piękną niespodziankę w moje urodziny, kiedy klęknął i dał mi cudny pierścionek. Z tym że pozniej i tak okazało się że to z diamentem, ale przynajmniej wiem że sam się postarał, sam zrobił mi niespodzianke i to jest najważniejsze w tym wszystkim! Więc autorze kup pierścionek na jaki cię stac, i jaki na pewno jej się spodoba! jeśli stac cię dac 2 tysiące, i chcesz tyle dac to dlaczego nie! ale jeśli dał byś 400 zł to ja uwazam ze to i tak słodkie, że facet chce kobiecie zrobic niespodziankę.