Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotna w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Pomoście. Nie wiem po co tutaj pisze ale muszę się wyglądać mam 22 lata jestem w 6 miesiącu ciąży zagrożonej mój chłopak wyjechał do Niemiec do pracy ja ze względu na stan ciąży musiał am zostac w Polsce ( na co dzień mieszkańcy razem za granica) smutno mi bo do końca ciąży zobaczymy się może ze dwa razy a to jeszcze prawie 4 miesiące;(

Gość gość
przykro mi ze masz taka sytuacje, uwierz to tak szybko zleci ze nie obejrzysz sie a bedziecie razem :) a jest ktos z rodziny obok Ciebie?

Gość karmiaca mamsia654645415132
w sumie nie wiem jak moge pomoc rada, kiepska w tym jestem : nie ma rodzicow kolo ciebie? przyjaciol na ktorych mozesz liczyc w trudnych momentach? jak ktos wyzej pisal, czas szybko zleci i niedlugo bedziesz tulic malenstwo, poki co dbaj o siebie bo dbasz tez o maluszka pozdrawiam serdecznie

Gość gość
ja tez czuje sie samotna w ciąży chociaż mieszkam z mężem....

Gość gość
Mając męża obok jesteś samotna? Dlaczego

ten pierwszy gosc to ja :) przykro mi ze tak sie czujecie, to ze chlopak za granica to normalne ze kobieta czuje sie samotna, a Twoj maz pracuje dlugo czy poprostu macie takue relacje ze on sobie a Ty sobie? co jest przyczyna Twojej samotnosci?

Gość gość
długo pracuje , a do tego nie stara się już jak dawniej :-( kiedy zaczynam o tym rozmowe , on uznaje ze wszystko jest ok.nie chce mnie słuchać...

Gość wifigdańsk
samotna to wogóle samotna-czyli wogóle bez faceta-tytuł trochę mylący.wiem ze to marne pocieszenie ale TY przynajmniej masz tego faceta raz na jakiś czas-inne kobiety samotne w ciaży-naprawde sa samotne. Życzę wszystkiego dobrego.

Gość gość
dzięki :-) ja poprostu czuję się samotna i nierozumiana przez męża. a ty przynajmniej czekasz z utęsknieniem na spotkanie i czujesz sie kochana :-) tobie też życzę wszystkiego dobrego.

Gość gość
ja tez się czułam samotna przez cala ciaze a maz był obok ,a teraz po porodzie jest jeszcze gorzej ......