Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiagosc

Blada kreska na tescie ciaza FOTO

Polecane posty

Gość gość
beta hcg z krwii, badanie hormonu ciazowego :)

Gość gość
W Szkocji chyba ńie potwierdza ci ciazy badaniem,test wystarczy,luteiny tez nie dadzą ,u nich po prostu sie tego nie robi.

Gość gość
tak jak w anglii, do 12 tyg nie daja na podtrzymanie, to musisz czekac do usg ale wczesniej niz w 6-8 tyg nie ma sensu bo nic nie bedzie widac to szkoda kasy na wizyte:)

Gość kasiagosc
No wlasnie tak myslalam.... To co ja mam teraz robic? Czekac do 12 tygodnia?

Gość gość
nie,na usg mozesz isc w 7 , u mnie juz bylo widac ladnie w 7, a w 5 nic a nic :)a jesli ci sie spoznial tydz to jestes w 5 wiec za 2-3 tyg idz ;)

Gość gość
No tak , w międzyczasie możesz jeszcze kilka testów zrobic jesli cię to męczy.

Gość gość
W 7 w Szkocji? Chyba jedynie prywatnie,pierwsze usg jest w 12 tyg.

Gość kasiagosc
Czytalam wlasnie, ze mam sie zglosic do GP, ktory zrobi mi taki sam test z moczu na potwierdzenie i umowi na wizyte kolo 10-12 tygodnia. Dziwne bo przeciez po mimo tego testu nie moge miec 100% pewnosci

Gość kasiagosc
Caly dzien mnie boli ten brzuch...

Gość gość
Możesz mieć pewność, testy są bardzo wiarygodne

Gość kasiagosc
W sumie to jak zeszly ze mnie nerwy to nawet sie ciesze i boje sie teraz, ze okaze sie ze to jednak nie ciaza. Jestescie pewne po tych zdjeciach ze oba testy sa pozytywne?

ewidentna ciaza, to juz nie jest blada kreska, ja mialam tak blada ze myslalam ze mam urojenia :) wygladala jak cien, tylko ze ja robilam 4 dnu przed terminem @, teraz ra druga kreseczka usypia kolo mnie, gratuluje i zycze powodzenia :)

Gość kasiagosc
Dziekuje dziewczyny za mile slowa :)

Gość kasiagosc
ale dla pewnosci powtorze test rano :D

Gość gość
No i ok

Gość gość
To jest ciaza na 100% Ja testy robilam wieczorem i wyszly mi blade ale byly 2 kreseczki i dzis jestem w 11 tyg ciazy. Kiedy mialas ostatnia miesiaczke i jak dlugie masz cykle?

Gość kasiagosc
Ostatnia miesiaczka pod koniec lipca, jakos 23-26 lipca. Nie wiem jak dlugie mam cykle, w czerwcu odstawilam tabletki anty...

Gość gość
Witam, mam pytanie. Wydaje mi się, ze jestem w ciazy. Robilam testy i na każdym wyszła druga kreska mało blada ale widoczna. 2 dni przed terminem dostałam miesiaczke. Z ciekawosci zrobilam znow test. Wyszła również blada kreska. Minelo dosc sporo czasu od domniemanego zaplodnienia a kreska ciagle jest blada i do tego mam okres. Czy w takim razie jest mozliwosc bym byla w ciazy? Baaardzo prosze o odpowiedz

Gość Aleksa666
Witajcie! okres spóźnia mi się 2 tygodnie. Zrobiłam 3 testy: 1 w dniu spodziewanej miesiączki, 2 po tygodniu, a 3 po kolejnym tygodniu... Każdy robiłam z porannego siusiania. I tak oto po 2 tygodniach od spodziewanego dnia miesiączki pojawiła się taka bladzina , ale po pewnym czasie przybierała na siłe, ale nie byłam w takim kolorze jak ta kontrolna. Więc do Was mam pytanie-Czy mogę mieć pewność, że jestem w ciaży? Nie mam żadnych oznak ciążowych... piersi bolą owszem ale myślę, że to wina torbieli,które ostatnio mi wykryli. Dzisiaj zrobiłam BeteHCG, ale wynik dopiero w czwartek popołudniu wiec do tego czasu oszaleję. Na razie nic nie mówiłam narzeczonemu bo boję się jednak, że to fałszywy alarm. 1. http://imgur.com/uEsgQnw w czasie wskazanym na opakowaniu 2. http://imgur.com/IrM0xsi po dłuższym czasie.

Gość gość
gość 2013.09.01 nie,na usg mozesz isc w 7 , u mnie juz bylo widac ladnie w 7, a w 5 nic a nic usmiech.gif a jesli ci sie spoznial tydz to jestes w 5 wiec za 2-3 tyg idz oczko.gif Co ty bredzisz?? Jak jej sie tydzien okres spoznia to to jest 3 tydzien... Przeciez okres wystepuje srednio co 4 tyg,a zaplodnienie jest mozliwe w srodku cyklu czyli 2 tyg przed spodziewanym okresem.. Ludzie co wy robiliscie na lekcjach biologii? :/

Gość gość
Aleksa jesteś w ciąży gratuluje :)

Gość gość
po co wy jej mowicie ze jest w ciazy i skladacie jej gratulacje jak jeszcze na 100% nie wiadomo czy rzeczywiscie jest...

Gość gość
gość 2013.09.01 nie,na usg mozesz isc w 7 , u mnie juz bylo widac ladnie w 7, a w 5 nic a nic usmiech.gif a jesli ci sie spoznial tydz to jestes w 5 wiec za 2-3 tyg idz oczko.gif Co ty bredzisz?? Jak jej sie tydzien okres spoznia to to jest 3 tydzien... Przeciez okres wystepuje srednio co 4 tyg,a zaplodnienie jest mozliwe w srodku cyklu czyli 2 tyg przed spodziewanym okresem.. Ludzie co wy robiliscie na lekcjach biologii? :/ pytanie, co ty robiłeś/aś na lekcjach biologii.... tak się składa, że tygodnie ciąży liczy się od dnia ostatniej miesiączki (w związku z czym pierwszy tydzień "ciąży" to w rzeczywistośc****erwszy tydzień cyklu, kiedy w ciąży się w rzeczywistości nie jest)=> w momencie, gdy spóźnia się okres, jest to z reguły 5 tydzień ciąży...