Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego nie lubicie w ubiorze facetów

Polecane posty

Gdybym mył się co 3 dni to woń ,, Fiołków" rozsiewałbym daleko . Wolę dezodorant w torbie , najwyżej wywołam odruch wymiotny u kilku pań . Wybaczcie .

Ale po co nosic przy sobie dezodorant? :O Chyba ze idziesz na silownie albo cierpisz na nadpotliwosc to rozumiem, ale w innych przypadkach to nie wiem. :P Grzebien i lustro rozumiem w przypadku kobiet, ale one maja zazwyczaj co poprawiac, bo wiekszosc ma dlugie wlosy i make up, ale w jakim celu facet ma zagladac w podreczne lusterko i przeczesywac sobie wlosy ? :D To chyba podchodzi pod narcyzm. :P A blyszczyk tez przy sobie nosisz? :D

Gość gość
Ja nienawidze !!!!!!!!! japonek u facetów, jeansów 3/4 i obcislych spodni :(

Gość gość
"Juz mogl sobie odpuscic koszule, kolnierze, mankiety i zalozyc zwykly tshirt pod marynarke, a nie pajacuje" x Moda rodem z Policjantów z Miami minęła.

Gość gość
Ja jak mialem 16/17 lat nosiłem taką kurtke z futrem :O Modne to było, popularne...teraz wiem, ze wyglądalem jak debil :O

Pracuję fizycznie i często się przemieszczam . A i z klientami się spotykam . Jak to w działalności .

Mnie sie podoba. :D Moze jestem zboczona, ale uwazam ze to szeksi. :D :D

Ja tez nosilam takie goowno z futerkiem w gimnazjum. :D Kazdy popelnial bledy w mlodosci. ;)

Gość gość
co do kosmetyków u mężczyzn to lubię gdy się myją żyją higienicznie i używają kosmetyki [ oczywiście nie chodzi mi o kosmetyki do malowania rzęs , kredek i cieni ..ale o kosmetyki inne] nie lubię natomiast u mężczyzn obcisłych spodni i koszulek bez rękawów łańcuchów na szyi rękach i pierścieni na palcach ..;/

Gość gość
Wy nic nie lubicie, w czym mamy chodzic ? nudny zestaw jeansy + koszula ? :O

gość a po co nosic ze sobą dezodorant ? Teraz produkują takie 24h a nawet 72 h !!! Mozecie nie myć się przez 3 dni, super co ? Ja się kąpie co dzień więc kosmetyk na 72 godz. mi nie sprawdzi się, ale dobrze jest po pracy doprowadzić się do stanu wzywalnosci, a może wracać roztrzepanym, co?

Pulchny - plecak do garnituru bardzo często widuję w miejscu, w którym mieszkam, czyli w Warszawie. Słoiki wiedzą jak się godnie zaprezentować :P

- białe skarpetki do czarnych butów - spodnie rurki;/ o zgrozo.. - kamizelka (czyt. bezrękawnik) jak na ryby:D - brudne stare adidasy - sygnety:D jak cyganie z bazarku;p - kapelusze łłłeee - mokasyny - bojówki

Gość mała miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
takiej kolorowej letniej koszulki w banany

Gość gość
hehe

Gość Ale klecha
Jak tak przestudiowałem co wam się w ubiorze mężczyzn nie podoba, to zacząłem wszystko zdejmować z siebie oraz wywalać z szafy. I wiecie co zostało, Jestem nagusieńki, kożuszek w szafie i buty narciarskie. Swoje klejnoty na szczęście mam w czym nosić, pod pachami nie ma gąszczu ze względu na zapaszki jakie się wydzielały, czy to też się nie podoba. I cholera zastanawiam się tylko jak mam wyjść na ulicę. Ufff dobrze że bokserki nie zostały wykreślone.

Gość gość
Koszulka T-schirt wpouszczona w spodnie. OKROPNE!!!!!!! A jeszcze jak wylewa się z tego zestawu piwny brzuch, to normalnie mnie na wymioty bierze :(