Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieatrakcyjni fizycznie faceci zazwyczaj są bardziej wierni lojalni

Polecane posty

Gość gość

uczynni, mili dla swoich partnerek, ale to tylko dlatego że są ograniczeni przez własną nieatrakcyjność...

Gość gość
i tu się niezgodzę. Jestem atrakcyjny i mam branie u innych kobiet, a jednak przez myśl mi nie przeszło, żeby zdradzić swoje szczęście. To już 10lat razem od 18

Gość atrakcyjny_Kazimierz
tia..

Gość gość
Do gościa 19:44. Pewnie masz zabójczo atrakcyjną partnerkę i jednocześnie niższy poziom testosteronu od przeciętnego samca-zaliczacza...

Gość gość
czy mniejszy? raczej nie. kochamy się 10 lub więcej razy w tygodniu. Miss nie jest, ale dla mnie jest najpiękniejsza.

Gość gość
Dobrze wiedzieć, że istnieją WYJĄTKI. Co nie zmienia faktu, że zdecydowana WIĘKSZOŚĆ jest nieco inna...

Gość gość
Nieprawda że nieatrakcyjni fizycznie są bardziej wierni bo taki jak byle jaka kobieta zwróci na niego uwagę to poleci jak pies za suką.Przystojny nie poleci na byle kogo bo wie ile jest wart.Taka prawda!

Gość gość
Ej, no właśnie to miałam na myśli, że jest wierny, bo nie ma Z KIM ZDRADZAĆ. Jak tylko nadarza się okazja, to leci na bok z wywalonym ozorem i rozsuniętym rozporem, cha cha. A przystojniacy zazwyczaj przebierają w lasencjach jak w ulęgałkach, nie oszukujmy się...

Gość tralalilalila
tiaaa , a atrakcyjne kobiety częściej zdradzają i lecą na samców alfa już mi bokiem wychodzą takie tematy :D

nieatrakcyjni są pantoflarzami, bo jak już dorwą jakąś loszkę, to boją się postawić- ze strachu, że może im spierrdolić.