Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie ja niewesoła

problem z weselem koleżanki

Polecane posty

Za niecałe dwa miesiące moja koleżanka wychodzi za mąż. Bardzo się z tego powodu cieszę, ale zupełnie nie mam z kim pójść na to wesele. Kogo zaprosić? Tym bardziej, że wszyscy zaproszeni goście będą w parach, a ja znam tylko pannę młodą i jej siostrę, więc już zupełnie nie wiem jak się tam odnajdę. Myślałam o tym, żeby zaprosić kolegę, w którego towarzystwie dobrze się bawię i wiem, że z nim mi się dobrze tańczy, ale on niedługo bierze ślub, więc nie wiem czy wypada. Myślałam też o innym koledze, który sądzę, że by mi nie odmówił, ale on jest teraz z dziewczyną, która łaziła za nim pół roku (to moja znajoma, która wykorzystała znajomość ze mną, żeby się do niego zbliżyć i mieć wiele pretekstów do odwiedzania jego, bo on mieszkał blisko mnie i teraz nie chcę mieć z nią kontaktu po takim potraktowaniu i nie mam) i też nie wiem czy wypada. Były chłopak jest za granicą i nie wróci, więc odpada. Jeden kolega by był ok, ale narzeczona się nie zgodzi. I co radzicie?

Gość gość
Wiekszych problemow nie masz?

milion innych, ale z kim iść?

Ja tez mam slub kolezanki, ale nikogo na sile ciagnac tam nie bede i pojde sama. :P Tyle ze moja druga kolezanka tez idzie sama, wiec bedziemy we 2. :D

Gość hermionaona
dokładnie, zajętych facetów się nie zaprasza

Gość atrakcyjny_Kazimierz
na weselu bedzie milion osob, wiekszosci nie znasz nie mozesz sie bawic bez przyd**asa?

Gość gosciuwka
moze podpowiem cos z tych bardziej desperackich krokow, ale nie uwazam, ze jakichs najgorszych. Sa rozne portale, na ktorych mozesz oglosic, ze szukasz kogos fajnego roztanczonego kulturalnego (przystojnego?;)) do wynajecia na jeden wieczor. Sama widzialam takie ogloszenia od osób (facetow, rowniez kobiet) ktorzy sie oferowali, bo ludzia chodzi na wesela. Powodzenia :D

gościuwka, dzięki za radę:) co do zajętości to po prostu takich mam kolegów, z którymi wychodziłam na piwo, imprezy, koncerty i jakoś się dobrze bawiliśmy, tańczyliśmy i tam było bez znaczenia kto z kim jest. Powiem jeszcze raz, że znam tylko pannę młodą i jej siostrę, nikogo więcej, więc po prostu będę się źle czuła sama wśród tłumu obcych par.