Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomozcie blagam was

Polecane posty

Gość gość

CZESC ! Chodze obecnie do 1 klasy liceum w warszawie. Do renomowanej szkoly, ktora slynie z rewelacyjnego przygotowania do SGH. Jednak chodze do klasy humanistycznej. Mysle ze po tej klasie nie ma za bardzo co robic... A nie mam mozliwosci zmiany klasy na inna, np mat geo, poniewaz nie ma miejsc. Czy mozliwe jest powtarzanie klasy z wlasnej woli ? Wtedy moglabym isc znowu do 1, i chyba wybrac inny profil.

Gość gość
blagam o pomoc

Gość gość
mozesz, przestan chodzic do szkoly, nie bedziesz miala obecnosci i siupniesz, wiec zaczniesz od nowa za rok :)

Gość gość
czy jest tu ktos, kto udzielilby mi bardziej dojrzalej odpowiedzi? dziekuje

Gość hermionaona
sama się przygotuj do matury, zapisz się na kółka zainteresowań, a w ostatniej klasie wybierz rozszerzenia tych przedmiotów, które Cię interesują

Gość gość
ale teraz jest nowa reforma........... skoro jestem w klasie humanistycznej, to od drugiej klasy bede miec praktycznie tylko polski i historie. przedmioty ktore nie sa rozszerzone, znikają.

Gość hermionaona
rozumiem, że dopiero idziesz do 1 klasy? Jest szansa, że w ciągu pierwszego miesiąca ktoś będzie chciał się przenieść z klasy matematycznej do humanistycznej. Idź wcześniej do dyrektora, zgłoś, że jesteś zainteresowana zmianą klasy i żeby pamiętali o Tobie kiedy zwolni się miejsce

Gość gość
teraz ide do 2. pierwsza juz skonczylam :)