Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet w którym się kochałam ożenił się i ma dziecko serce mnie boli

Polecane posty

Gość gość

i mi niedobrze, nie widzialam go 4 lata a tu taka wiadomosc glowa mnie boli ;/

Gość ile dalbym by zapomniec cie
no to w koncu boli cie glowa czy serce?

Gość gość
to i to nie wiem co mam myslec, niedobrze mi nienawidze go a jeszcze bardziej tej laski

Gość gość
strasznie mi przykro ;( naprawde ;( dLACZEGO wam nie wyszlo :(? jakie to smutne...

Gość gość
gość - gdybyś naprawdę go kiedyś kochała, to byłabyś szczęśliwa, że on jest szczęśliwy

Gość gość
gowno prawda;p nie bylaby szczesliwa;p ja nie bede szczesliwa jak facet ktory mnie odrzucil zwiaze sie z inna;)

Gość gość
Byłam z nim przez prawie dwa lata ale miałam wrażenie, że jest ze mną tymczasowo, starałam się jak moglam zeby bylo jak najlepiej..on nic. Ja zaproponowalam wspolne mieszkanie, w koncu sie zgodzil. Potem wyjechałam zagranice na stypendium, wrocilam i bylo jeszcze gorzej miedzy nami jakby wcale nie tesknil. W koncu powiedzialam mu szczerze pare slow co o tym mysle a on ? Skoro chcesz odejsc to droga wolna. Nawet mnie nie zatrzymywał ;( dostalam sie na studia w UK ,tam je dokonczylam i niby zapomnialam ale w sercu dalej go mialam, kochalam..teraz wrocilam i dowiedzialam się, ze od 3 lat jest zonaty :/ poznal ją, chyba odrazu sie oswiadczyl a mnie traktowal jako kogo? mięso do seksu ? czuje sie beznadziejnie ;(

Gość gość
a to palant :(

Gość gość
dlatego takich zwiazkow nie powinno sie przeciagac w nadziei, ze bedzie lepiej :/