Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita89

Mój facet zdebilniał Co robić

Polecane posty

Gość gość
Powinien ktoś zająć się treścią zamieszczoną na tej stronie.

Gość gość
gdyby policja się wszystkimi takimi sprawami zajmowała :)

Gość To musi być prowo bo
3000 z nielegalnych "beznesów" (pewnie narkotyki, żałosna, drobna dilerka) to jest wielki gangster, który ma się czym szczycić?! 3800 zł razem to jest jakaś kasa?! Poza tym laska pisze to oficjalnie o przestępstwie, zaraz ktoś doniesie i dojdą po IP. . Powiem tyle: buhahahahaha :D :D :D Mamy więcej z legalnej pracy :) . To prowo jest.

Gość To musi być prowo bo
A sorry: 4800. No, to zmienia postać rzeczy, wielki "gansta" z niego, spoko ;) 🖐️

Gangster za 3 koła hahahaha, po tym co piszesz wnioskuję,że Twój facet to idiota, może na początku znajomości poprostu udawał albo faktycznie p*****ło mu się w głowie. Skoro Cię wkurza to go zostaw i po kłopocie. Znałam takich ludzi, w większości przypadków, ktoś szybko utarł im nosa :P

Gość gość
Czyta się toto jak prowo, wiele jednak jest przypadków, że aresztują i skazują również dziewczyny i konkubiny gangsterów.

Gość Janusz Paweł II
Zgłosiłem to do prokuratury! D****a będzie miała taką samo przesrane za krycie przestępcy i nie poinformowanie policji.

Gość gość
glupi czlowiek nie moze miec za duzo pieniedzy bo mu sie we lbie pi.erd.oli,glupim czlowiekiem jest twoj chlopak.za rok zamiast wakacji to moze juz bedzie siedzial w pierdlu a handel narkotykami juz nie jest modny,zreszta on lubi duzo gadac a ludzie sa zawistni,wvzesniej czy pozniej ktos go pod.pie.rd.oli a to ze nie trzyma w domu to zadne cwaniactwo,ty mysli9cz ze policja w chacie dragow szyka,najpierw obserwuja,zbieraja dowody a pozni9ej dzialaja......radzilabym jemu zamknac pysk i sie tak tym nie afiszowac......powodzenia,marnujesz tylko lata przy nim, bo na ojca to on nigdy nie bedzie sie nadawal...... a latkja leca,no tak ale ty go kochasz

Gość gość
a czy jesteś ze Szczecina bo mam wrażenie że mowa o moim kuzynie

Gość gość
Najlepsze jest to że on zdebilniał ale jak się czyta twoje wpisy to ty też nie wydajesz się zbyt inteligentana ;)

Gość bodzon
buahahahaha, zdebilniał po sterydach, a co w łeb sobie je wciskał, sam biore sterydy, znam środowisko z kilku siłowni co wciskają koks jak matka mleko noworodkom i żaden z nich nie jest pokrzywiony psychicznie, powiem ci szczeże że nawet kolesie co dopiero zaczęli pakować na trolowni i nie biorą koksu to większe głupki niż ci po sterydach. Mówię tu o kolesiach takich po 130-140 kilo wagi, totalnie spokojni ludzi i nie do sprowokowania, a wiesz czemu? bo wiedzą że się startuje tylko do godnych siebie. Niedawno miałem akcję z jednym kolesiem co lekoo przypakował i wystartował do jakiegoś leszcza 75 80 kilo wagi. Myślał że w środowisku zakozaczy. Niestety został wyśmiany że nie skacze do godnego siebie. Sam biorę koksik na siłowni bo bez tego nie uzyska się dobrych wymiarów, to jest jak narkotyk, ćwiczenie jest jak narkotyk, jak zaczynałem to pochłaniałem masę odżywek i tonę kalorii dziennie i zawsze jak widziałem efekty to chciałem więcej. Zresztą wszystko jest dla ludzi tylko trzeba do tego używać głowy. Aha, żeby nie było, nie zajmuję się niczym nielegalnym, nie palę, nie piję, nie szlajam się po nocach po dyskotekach. A chłopa i tak ci zamkną. Powodzenia

Gość Laretka
Dziewczyno. Jak dojdą do Was sprawdzą Wasze komputery, tablety, połączenia internetowe (może już siedzą na sieci) i nieważne czy kasujesz historię oni i tak trafią na te Twoje posty jak będą chcieli..

Gość Laretka
Poza tym ukrywasz przestępcę, więc sama jesteś współwinna..