Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

figura gruszki

Polecane posty

Gość gość

czy taka figura moze byc atrakcyjna? bo moim zdaniem wygladam nieco nieproporcjonalnie (mały biust, szczupla talia, ale biodra i tyle sa duze, uda szerokie...) mam kompleksy, ale mimo odchudzania nie moge zmienic moich genow

Gość gość
też mam figurę gruszki wolę taką niż klepsydrę, lubię wypinać się przed lustrem i oglądać swoje biodra i duży tyłeczek :D

Gość gość
lepsza taka figura niż np jabłko- to dopiero nieciekawa figura. Ja mam podobną figurę do gruszki ale nią nie jestem, sama nie wiem czym.

Gość gość
mi sie srednio podoba, wolalabym byc taka gruszka, maja biust nie to co ja...

Gość gość
*jablkiem ehh pozno juz :D figura jablko jest bardziej kobieca moim zdaniem

Gość gość
wskakuj w spodnice o kroju olowkowym, gora delikatna troche koronki, buty na obcasie i jestes mega laska ;)

Gość gość
Najlepsza jest figura klepsydry, jestem zadowolona, że taką posiadam.

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje_
To jest jedna z ładniejszych figur >>>masz dużą skłonnośc do oszukiwania sie już w drugim temacie ot zaobserwowałem. to najbrzydsza figura piszę to z punktu widzenia facetów i w dodatku ciezka do zmiany bo wymaga dużo samozaparcia w odchudzaniu.wmawiajacie sobei ze to geny a w wiekszosic przypadkow ta figura to nastepstwo siedzenia przed komputerem,telewizorem w okresie dorastania jak inni ludzie sie ruszali.

Gość gość
klepsydra też nie zawsze jest fajna. Dziewczyny, które znam i mają taką figurę mają oczywiście ładny biust, wciętą talię ale najczęściej płaski tyłek.

Gość gość
ale ja nie bylam nigdy jakas leniwa, duzo cwicze, tancze, mam umiesnione cialo ale i tak jestem z natury gruszka...