Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak facet dominuje w czasie seksu jest dla kobiet ponizająca

Polecane posty

Gość gość

CZeść. Mam do was dziewczyny pytanie, czy jak facet dominuje w czasie seksu, jest stanowczy etc. jest dla was poniżające w sensie ze jestescie slabe a on tu rzadzi ? Jak wy to rozumujecie ?

Gość gość
myslę że to zależy od pary,ale jak dla mnie to wolała bym zeby facet dominował i to mnie bardzo kręci jak jest stanowczy i bierze sprawy w swoje ręcę

Gość gość
hm...kiedy mój partner jest władczy i stanowczy to ja nie czuję się poniżona ale całkowicie mu oddana;] I on odczuwa to samo gdy ja zachowuję się w dominujący sposób. To fajna sprawa;]

Gość gość
A czyli uwazasz, ze jak dominuje to czujesz ta namietnosc i pożądanie z jego strony? No ale jesli lubisz jak bierze sprawy w swoje rece to nie czujesz sie slabsza albo nie wiem w pewnym sensie wykorzystywana jakby on chcial zaspokoic tylko swoje potrzeby ?> hm?

Gość gość
Tak jak pisałam nas to kręci,facet ma byc stanowczy a nie ciotowaty,ma nas piescic na maxa a my nie będziemy dłużne

Gość gość
W moim poprzednim związku było tak ze to ja musiałam dominowac i to własnie było dla mnie poniżające

Gość gość
Troche to nie fair mamy babki ze my mamy byc im oddani a oni nam nie moga byc cali oddani... ehh

Gość gość
no ja pisałam jako gość 23.06 ,że u nas jest na zmianę;] Także on jest mi oddany bardzo i ja mogę robić z nim co chcę:D

Gość gość
no tak ale u wiekszosci to facet dominuje a kobieta ma byc oddana a co z facetem ?

Gość gość
Pisałam ze my kobiety tez nie będziemy dłuzne.uwielbiam jak facet jest stanowczy ale my kobiety tez musimy cos dac od siebie.nie moze byc tak ze tylko jedna strona działa a druga ma z tego satysfakcje

Gość gość
faceci częściej albo głównie dominują, bo kobiety kochają być uległe. Facet jest silniejszy i je to kręci. Jak chcesz go zdominować, to po prostu zrób to :)

Gość gość
Męzczyzna tez ma byc oddany,chciała bym robic z facetem co tylko chce i tak było,ale ja tez bym chciała tego samego.czułam sie nie zaspojona z tego powodu

Gość gość
a moze wy dziewczyny checie byc ulegle, zeby nie zdradzac wlasnych pragien? bo to by was zawstydzalo? wiec wolicie zeby facet bral sprawy w swoje rece i sam byl odpowiedzialny za rzeczy o ktore wstydzilibyscie sie poprosic? bo to by was ponizalo mam racje? dlatego lubicie facetow ktorzy bez krepacji robia z wami bardzo ostre rzeczy gdy facet zrobi bez pytania gorszace rzeczy z wami bedziecie w siodmym niebie, zszokowane, zgorszone, ale dygotajace z podniecenia? w razie czego to on jest zboczeniec, a wy niewinne :) mam racje? dlatego lubicie ostrych brutali, bo nie musicie sie przed nimi zdradzac a zaloze sie ze macie nawet bardziej odjechane fantazje niz faceci, tyle ze sie ich wstydzicie :)

Gość gość
cóż mi się wydaje, że jeżeli facet dominuje (ale tez bez przesady) to oznacza dla mnie ze jest mega napalony co tez jest dla mnie podniecajace i moze w pewnym sensie moze mnie to dowartosciowac a nie ponizyc.. a wy jak uwazacie kobitki ?? Pozdrawiam.

Gość gość
Ja nie rozumiem to jagby była on was g****ił....co wy byście chciały być zgwałcone wątpię

Gość gość
dominuje ale nie w sensie g****u czy cos w tym stylu. dominuje tzn. jest napalony jak zwierze :D