Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociawłaścicielkaaa

pytanie do właścicieli kotków

Polecane posty

Gość kociawłaścicielkaaa

no więc mam dwa koty jednego od 5 lat, drugiego od 3 lat osatnio nie wiem który - nasiurał mi na buty więc postanowiłam, że trzeba przebadać - na wszelki wypadek- obydwa, no bo nie wiem który to z pierwszym byłam w piątek jutro idę z drugim no i jest problem.. ten, który jutro idzie PANICZNIE boi się obcych, itd mam mega stracha przed tą wizytę, po 1 dlatego, że będzie to dla niego tak ogromny stres o 2 jak ten weterynarz go zbada????? boję się tego jak kicior zareaguje na widok nowego miejsca i doktora z pierwszym nie ma problemów, wychodzi z transportera i jest szczęsliwy, nawet jak kiedyś dostawał zastrzyki to nie zauważał wręcz igły -zbyt wiele ciekawych rzeczy wokół z tym drugim jeszcze nie byłam, nie było potrzeby, poza tym chciałam mu zaoszczędzić stres czy ktoś z Was ma kota, który się panicznie boi? jak sobie z nim weterynarz radzi? jak znam życie to kiciorek nawet nie wyjdzie z transportera.. a waży 6 kilo, jak go stamtąd wyciągniemy?

Gość gość
większość transporterów jest z otwarciem po bokach ( całą połówkę z górą ściągasz ) nie masz tak w swoim ? coś takiego : http://www.firmy.net/WTGH6,transporter-dla-kota-hagen-pet-cargo-cabrio,2N6M.html miałam 3 już i teraz 4 - każdy tak otwierany że ściągam cała górę.

Gość kociawłaścicielkaaa
ten który mamy otwierasię tylko z przodu, tam gdzie są drzwiczki :/