Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jesieńkatatoników

Prześladują mnie myśli samobójcze

Polecane posty

Gość Jesieńkatatoników

Odczuwam potworną pustkę i smutek i wydaje mi się, że nic więcej mnie nie czeka. Z jednej strony chciałabym żyć i spełniać swoje marzenia, z drugiej moje ciało przeszywa chłód, w żołądku czuję skurcz i tworzę czarne scenariusze. Cierpię na potworną nerwicę i dręczy mnie bezsenność. Nie umiem się niczym cieszyć, ciągle popłakuję w kącie i czuję się niepotrzebna, niespełniona i ogólnie zawsze na nie.

Gość gość
brak seksu stwierdzam

Gość Jesieńkatatoników
Nawet seks mnie już nie jara, przykro mi.

Gość Jesieńkatatoników
Najgorsze jest, że nawet skończyć ze sobą nie umiem...

Gość Jesieńkatatoników
Proszę, niech ktoś mnie wyciągnie z tego bagna...

Gość załamana681008
Idź do psychiatry , jak nie masz kasy to na nfz , masz depresje i bez pomocy lekarza nie dasz rady , dostaniesz leki i za 2-3 tygodnie będzie lepiej. Poproś też lekarza o skierowanie do psychologa , są również w przychodniach w ramach nfz

Gość Żigolak
Potrzeba Ci kogoś bliskiego i tu zaczyna się twój problem. Ale to nie rodzice, nie mąż, kochanek czy przyjaciółka ale ktoś na prawdę oddany. Są pobyty terapeutyczne na oddziałach psychiatrycznych gdzie przebywają osoby z takim problemem jak ty. Nawet tworzą się trwałe związki. Takim już pomocy dalszej nie potrzeba. Ale jak też widziałem kompletnych p*****w którzy powinni być zamknięci w zakładach specjalnej troski chodzących pomiędzy nimi, to niestety efekty takiego pobytu są mocno ograniczone. Dobry jest taki ośrodek w Starogardzie Gdańskim, gdzie wariaci są oddzieleni i nie ma kontaktu z "kuracjuszami" ładne pawilony, stary park. Samo miejsce już daje odprężenie. A swoją drogą to nawet opieka nad psiakiem czy kotem potrafi wiele zaradzić, a na spacerze z psem można poznać swoją druga połówkę. Psu można się wyspowiadać ze wszystkiego. Podejrzewam wszystko w sobie akumulujesz. Trzeba ten gar goryczy opróżnić aż do dna i zobaczyć dlaczego.

Gość gość
A co jeśli nie widzi się sensu nawet w szukaniu pomocy ? A co jeśli jest się pieprzonym introwertykiem i terapia to z góry porażka?

Do psychiatra po leki. Po 3 tygodniach jak nie pomoże to po inne. Jak pomoże do psychoterapeuty.