Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona nieznajoma

Matka

Polecane posty

Praw mi nie odbierze ale może wywalczyć widzenia z dzieckiem.

Gość ariam
Wiec Ty pierwsza wystap o zakaz zblizania tylko najpierw zglos to na policji. Powiedz ze cie neka nachodzi wydzwania a ty sobie tego nie zyczysz i juz. Poza tym jesli jest psychiczna to nie dostanie widzen.

No wiec bylam dzis u adwokata. Uspokoil mnie. Powiedzial ze nie ma przepisów prawnych na temat kontaktow dziadkow z wnukami tylko spoleczne i o ile nie szkodza dziecku. Napisalam jej że jesli pojdzie do sadu to zrobie wszystko aby kontakty byly jak najrzadsze i to w mojej obecnosci. Odpisala mi ze krzywdze dziecko i że kiedys sie to obróci przeciwko mnie. Zadzwonila tez moja ciotka. Powiedziala ze jak ja traktuje moja matke tak kiedys bedzie traktowac mnie moje dziecko. Zmienilam nr tel. Próbują wpędzić mnie w poczucie winy.... mam 100 mysli na minutę

Gość gość
Czy jesteś jedynaczką ze ona ciebie tak się uczepiła? Jej mąż odszedł, bo pewnie miał dosć despotki w domu i teraz matka boi się samotnosci i chce zaskarbić sobie miłosć twojego syna nawet twoim kosztem. Nie daj się. Skoro uważasz ze ona was krzywdzi to tym bardziej kontakty zminimalizuj. Jeśli normalna rozmowa z nią nic nie daje to zerwać z nią całkowicie. A na co się leczy? Tak z ciekawości pytam w obawie o twojego syna gdy byliby razem. Nie rozumiem tylko dlaczego ciotka się wtrąca. Na pewno wie jaka jest jej siostra.

Gość gość
Brawo Spokój Twojej rodziny jest najważniejszy Tak trzymaj Pozdrawiam ciepło

Niby ma bardzo gleboka depresje ale ma napady furii że piane w ustach. Mam siostre która cale życie faworyzuje. Ona jest jeszcze panna i nie ma dzieci

Gość gość
Racja, przeoczyłam o siostrze. A może ona myśli jak masz nieślubne dziecko to już jej wszystko można. Może myśli że twój mąż nie jest odpowiedni ani dla ciebie ani dla twojego synka. Takie myślenie wybiłabym jej z głowy. Jesteś dorosła i powiedz jej że nie będziesz na każde kiwnięcie palcem. Miałam takiego ojca - pana i władcę. Ja za bardzo się bałam żeby się sprzeciwić bo zaraz mordobicie. Dlatego nie pozwól matce żeby tyranizowała twoją rodzinę. Bądż odważna. Straszni są tacy ludzie.

Zmieniłamnr to teraz do mojego męża wydzwania. On nie odbiera. Kiedy to się wszystko skończy :(

Nęka nas smsami, ze powie kiedys mojemu synkowi w co go wplątałam. Nie mam juz sily. Obraza ile moze..... nie wiem co mam robić

Gość gość
Radze ci po dobroci, idz to zlgosc. Mma to samo~! TO smao ,dzowni do moich tesciow, dzowni do sisotry mojego meza. Dzwoni do mnie jej rodzina i chce wymusisc widzenia zm oja 9 letnia ocrka. Przychodża do skzoly, daja cos dizecku, wysylaja listy. Ja mam depresje, boje sie, ze czeka za drzwiami. Ona jest wszedzie i nie daje juz rady. Odcielam sie, ale ona przychodzi wciaz do moje pracy, stoi pod domem. NIE IWME CO MAMA ROBIC, najgorsze jest to ,zel udzie jej wierza. A ona jest chora, sama, rozwodka.. tragedia pomocy!!

Gość gość
Moja mowi, ze moj maz ma mnie zostawic, tak jak ją moj ojciec!!!!!!!! Potrafi przy nim naga chodzic i usmeichac sie - wczesniej tak bylo. W tej chwili wyzywa go od najgorszych, bo stanąl po mojej stronie. Strasznie ise jej boje, najgorsze jest to ,ze przychodzi do dizecka, ze ja balamuci, potem dizecko palcze, ze chodzi po sasiadach. CO ROBIC???????

Pojde na policje i co powiem? Ona sie tak wycwanila ze obraza w taki sposób że nie mozna sie przyczepic. Wyciaga brudy z przeszlosci mojego męża ale go nie wyzywa. Przestala tez przyjezdzac. Co mam na policji powiedziec?

Bylam na policji, opowiedzialam wszystko. Policjant popatrzyl na mnie i powiedzial ze nie widzi w tym wszystkim przestepstwa. Mam sie wziac w garsc i nie przejmowac sie tym co matka pisze. A jak przyjedzie to wezwac policje, dostanie mandat za zaklocanie spokoju i tyle. Ona mnie wykancza psychicznie i nic nie mozna z tym zrobić. POLSKA!!!