Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss_nothing

pisanie na fb 8 miesiecy Wczoraj spotkanie BRAK KONTAKTU

Polecane posty

Gość miss_nothing

Hej, sprawa wygląda tak, jest Marcin którego zna moja kuzynka, a ja go nigdy nie widzialam ale mi sie spodobał i zaczepiłam go na fb, zaczeliśmy pisać od końca zeszłego roku ale nigdy nie było okazji sie spotkać. W piatek był na koncercie w moim mieście o czym wiedziałam wcześnie a ja byłam lekko pod wpływem ze znajomymi, kumpela mnie do niego zaciągnęła i sie poznaliśmy po czym sie odwrocilam i poszłam dalej... Wczoraj tez był koncert i zamienilićmy kilka słów. Pisało sie nam cudownie, nie bylo go caly dzien na facebooku po czym przed chwilą wchodze i patrze ze nie mam go juz w znajomych! Jestem zadzwiniona, sa 2 opcje: 1) Jest zawiedziony i uważa ze powinnam za nim latac czego ja nie zrobiłam i jest urażony, ale na tyle co go znam napisałby mi to a nie bawił sie jak 14latek w usuwanie ze znajomych 2) nie spodobałam mu sie i go zniechecilam stąd ta decyzja, ale też by mi to napiał.... Co mam robić? Nie chce do neigo pisać "Zawsze usuwasz ludzi z ktorymi piszesz kupe czasu po spotkaniu w realu?" ale z drugiej strony nie chce sie poniżać.... a chce wiedziec o co chodzi....

Gość tralalilalila
w takich sytuacjach najlepiej nic nie zrobić, bo się tylko pogorszy :)

Gość miss_nothing
po prostu czegoś takiego się nie spodziewałam... to juz nigdy sie nie dowiem :(

Gość gość
przykro mi nie zależy mu może byłaś nie miła i nie dostępna, chłodna...

Gość gość
mysle, ze masz prawo napisac, hej gosciu, o co chodzi ???

Gość gość
No kurcze, mógł Twoje odejście odebrac nieładnie. Ja bym zagadała, że wreszcie się poznajemy w realu i uśmiechała ile wlezie, ale już jest po ptokach. Może napisz mu, że szkoda, że Cię usunął ze znajomych, i pewnie się pogniewał, ale Ty jesteś tak nieśmiała, że Cę zatkało kiedy go poznałaś. Skoro nie chce z Tobą znajomości to trudno. A może faktycznie mu wizualnie nie podeszłaś? Nie trafisz w gusta wszystkich, więc się nie przejmuj.

Gość miss_nothing
Moze serio zrobiłam złe wrażenie.... Juz chyba nie da sie tego naprawić... Przeciez nie napisze do niego, jeszce mnie wyśmieje że co ja sobie wyobrażam niewiadomo co... Szkoda ze tak wyszlo, dzieki za rady :) up :)

Gość gość
poważny człowiek nie zachowuje się jak szczeniak, następnym razem nie czekaj tyle, aż poznasz kogoś w realu, bo nigdy nie znajdziesz tego jedynego

Gość gość
Usuwanie ze znajomych- co za dziecinada... zle to o nim swiadczy.... a Ty chcesz cos naprawiac? Daj sobie spokoj

Gość miss_nothing
Ja rozumiem. Po prostu zżera mni ciekawosc co go sklonilo do takiego zachowania...

Gość gość84
co skłoniło? zapewne twoje zachowanie. Ze znajomych mógł usunąć pod wpływem impulsu.

Gość miss_nothing
myślicie że bedzie to bardo poniżające jak do niego napisze o co chodzi?

Gość miss_nothing
up up up

Gość gość
nie wiem co Ci doradzic kochana

Gość gość
usunięcie znaczy ze nie łączyła go z Tobą żadna więż i że nie ma w nim chęci by łączyła jakakolwiek,zapomnij o sprawie