Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezwstydna

jak podniecić ginekologa

Polecane posty

Gość bezwstydna

Mam taki problem, że straaaasznie mnie podnieca jak mężczyzna patrzy mi między uda. Mój pierwszy orgazm był od tego że chłopak zdjął mi majtki i zaczął mi rozchylać kolana a u mnie trach i już. Niedawno byłam u ginekologa i zanim nawet popatrzył to u mnie wszystko nabrzmiało, łechtaczka wylazła na wierzch i mokro że prawie kapie. A on nie mógł powstrzymać uśmiechu. No tak mi głupio a niedługo mam znowu termin u niego. Czy można coś łyknąć albo co żeby to powstrzymać? Albo właśnie jak można podniecić jego? Faceta który już tysiące c*pek się naoglądał?

Gość gość
A jesteś atrakcyjna?możesz go podniecić rzucając jakiś tekst z podtekstem

Gość gość
Mam tak samo jak jestem u ginekologa , podnieca mnie dominacja lekarza,że muszę być posłuszna , rozchylić nogi jak karze , mój lekarz jest bardzo dokładny i całe badanie to przyjemność ps mój gin jest przystojny i młody jakby był to stary dziad nigdy w życiu bym się nie podnieciła

Gość WiesiekSmirdzoncy
Moja rzona nie hodzi do takih lekazy zabraniam jej rzeby jej w pohwem oprucz mnie ktos zaglondoł to nie poborzemu

Gość gość
To fajnego ma męża twoja żona ,mojemu chłopakowi nie przeszkadza,że chodzę do lekarza faceta a też bym chciała żeby mu to przeszkadało

Gość gość
Mojemu facetowi nawet nie przeszkadzało że tatuaże intymnych robił mi facet

Gość WiesiekSmirdzoncy
Wziełem jej ulubionom kóricem i żem powiedział rze jak pujdzie to obetne jej nogi i nie bendzie mogła za robakami biegac i nie porzła bo to jej nioska najleprza

Gość gość
WiesiekSmirdzący po jakiemu ty piszesz nic nie rozumiem

Gość WiesiekSmirdzoncy
po polsku piszem a co nie widac nie wiem jurz jak mam inaczej pisac kiedys f rzkole miałem róski ale jurz nie pamientam za durzo

Gość gość
Nie widać

Gość gość
Autorko tematu nie śpij !

Gość gość
Włóż 100zł zwinięte w rulonik. Powinien zareagować pozytywnie

Gość bezwstydna
Jedne co mi ktoś poradził to te teksty z podtekstem. Nie bardzo mi to pasuje, bo tak aby nie być świnią to by mnie do seksu już zobowiązywało, gdyby na takie gadanie wyciągnął siurka. A ja was zaskoczę, bo jestem bezwstydna ale przyzwoita. Bzdura? Piszę bezwstydna bo lubię pokazywać i czasem mam takie podniecenie że aż orgazm. Taka się urodziłam i co? To moja wina? Ale ja nie będę nikogo krzywdzić a doktor jest żonaty. Ja tylko chcę mu się odegrać za te pobłażliwe uśmiechanie. Ja chcę żeby mu w rozpórki napuchło że aż widać i żebym teraz ja mu na taką gulę popatrzyła i się pobłażliwie uśmiechała. Ale żeby nie mógł mi udowadniać że mu coś obiecywałam. A najlepiej coś do połknięcia żebym wtedy była obojętna jak pieniek. Koleżanka mówiła że wojakom kiedyś dawali brom żeby strzelali z karabina a nie z czego innego. Ale nie wie czy jest coś takiego dla kobiet. Wizytę mam w środę więc poradzić mi można tylko dziś albo jutro. Jak tu czytam to pełno mądrali do każdej okazji więc pomóżcie. Od razu powiem, że fotek nie będę wysyłać bo mnie wcale nie rusza że ktoś gdzieś się ślini na moje foto. Mnie podnieca jak wtedy patrzę na jego oczy a wogóle nie jestem urwa. Mam jednego faceta a dotąd tylko paru. Nie można być bezwstydnym i przyzwoitym? I do tego hardym jak ja?

Gość przez taką jedną
potem wszystkie kobiety określane są jako puste kretynki eh :/

Gość ginekkolog
Jestem ginekologiem od 17 lat. I powiem szczerze ze pacjentki mnie nie podniecaja poprostu praca jak każda inna. Wiem zaraz większość zbokow powie ze kobiety nogi rozkladaja same przedemna. Ale jak wy byscie przez tyle lat się na patrzyli na 1000 kobiet tez by was to nie ruszalo.

Gość bezwstydna
Jakiś byk Ja pisałam - w rozporku a internet zapisał - w rozpurki

Gość Brók
Rozłoż przed nim nogi z wibratorem w szparze lub krokiem analnym.

Gość przez taką jedną
jak na prawdę jesteś doktorkiem, nie oceniaj krytycznie wszystkich po tym wpisie bezwstydnej

Gość bezwstydna
Do ginekologa A ty się nie uśmiechasz pobłażliwie jak dziewczyna się podnieci, napuchnie jej coś i nawilży? Może sytuacja ją podnieca, choćby nie chciała i NIE MOŻE tego powstrzymać? Jej wina? Można się na to pobłażliwie uśmiechać - a to przecież z wyższością? Wolno się dentyście patrzyć pobłażliwie na pacjenta co ma stracha?

Gość gość
Do ginekkologa. Gdzie Cię mistrzu szkolili,ze takie błędy robisz? Lekarze pisza nie wyraźnie, ale zgodnie z zasadami ort

Gość ginekkolog
Sa różne pacjentki niektóre sa wilgotne a niektóre wprost przeciwnie zestresowane i suche. Ani na pierwsze ani na drugie nie patrzę się z politowaniem. To jest po prostu praca.

Gość gość
Ten ginekkolog ma 16 lat,więc uważajcie

Gość Rzycie
I nigdy ci nie dygnął?

Gość bezwstydna
znowu do ginekologa Ja w śródę idę nie do ciebie ale do konkretnego ginekologa a ten właśnie robił sobie z mojego podniecenia podśmiechawki , dyskretne ale widoczne i mnie wkurzające Ja pytam o rady bo idę do niego a nie do ciebie. Ja chcę zablokować swoje podniecenie albo podniecić jego i też sobie pochichrać Ty mi nie mów że ginekolodzy nie mają dzieci bo im wisi zamiast sterczeć Czy to ja nie czytałam o ginekologach , którzy g****ili? Nie mówię akurat o tobie

Gość bezwstydna
Do Arek Ja czekam na rady a nie na propozycje

Gość bezwstydna
Do programistów To słowo g.w.a.ł.c.i.l.i jest zakazane? To wy zaskarżcie do prokuratury wszystkie gazety i telewizje!

Gość gość
Podniećisz go jak ubierzesz się sexi ale nie wyzywająco np spudnica,koszula,szpilki i pończochy jakbyś po lub przed pracą biurową do niego wpadła do tego sexi fryzura i makijaż i gotwe .nie będzie na ciebie patrzył jak na pacjętkę tylko jak na piękną kobietę ps mam ten sam problem , też tak masz , ze pochwa ci pulsuje podczas badania?? Bo to jest najgorsze niedoopanowania!

Gość gość
Rada Jak będziesz zdejmować majtki wyobraź sobie ,że gościu nie mył małego tydzień i że zasuwa od niego jak od żula -powinno pomóc