Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet to prymitywny cham

Polecane posty

Gość gość

zaprosił mnie na obiad i na początku było super - zupa krem z grzybów, potem puree i fajnie zrobione mięso, a na końcu tragedia: galaretka z jeżynami. Jak mógł podać takie ohydztwo? Nie wiedziałam jak się zachować, ale zjadłam bo co miałam zrobić? ale brało mnie na rzygu, fuuuj

Gość gość
idź ty c..po do makdonalda z twoim ksieciem z bajki co pije piwo pod blokiem, niech ci postawi frytki, bedą na twoim poziomie

Gość gość
spadaj ok? nie mówię nie wiadomo o czym, ale mógł prędzej jakieś fajne ciasto nawet kupić a nie takie byle co.

Gość gość
nie jesteś warta nawet kisielu jak jesteś taka wybredna. Może chłopak nie ma kasy, więc dał ci co mógł, nazbierał grzybów i jagód i dał ci wszystko co mógł

Gość gość
przeciez biedny nie jest, ma dzianych rodziców, jego brat ma firmę. wkurzyło mnie to

Gość gość
sa faceci co w kuchni wcale palcem nie kiwna i nawet wode przypalaja a nie mówiac o zrobieniu galaretki...

Gość gość
ja piertole, co za tepa peezda... nasrać do ryja ci mial!!!!!

Gość gość
02.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość przeciez biedny nie jest, ma dzianych rodziców, jego brat ma firmę. wkurzyło mnie to glupia peezda myslala ze boga za nogi zlapala bo chlop z kasa i rodzinnie mozna doic a tu zonk i zarcie z lodowki hahaha a udlaw sie ta galaretka