Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magisterska

Pomocy_Ankieta do pracy mgr

Polecane posty

Gość magisterska

Drodzy Forumowicze/Forumowiczki! Chciałem prosić Was o pomoc w realizacji badań do pracy magisterskiej. Wypełnijcie proszę elektroniczną ankietę dotyczącą postawy wobec ryzyka i poczucia jakości życia. Zajmuje to około 20-30 min. i skłania do refleksji nad naszym życiem i podejmowaniem ryzyka w różnych sferach. Ankieta jest anonimowa. http://www.ankietka.pl/ankieta/121428/ryzyko-a-jakosc-zycia.html Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam!

Gość gość
ankieta trwająca pół godziny to już zniechęca na samym początku...

Gość magisterska
Cóż, wiem, że w facebookowo/twitterowej rzeczywistości, w której serwisy takie jak vine czy instagram święcą triumfy w internecie, mało kto jest w stanie poświęcić jednej czynności więcej niż krótką chwilę. Jednak nie wszystko można skompresować do postaci obrazka, którego obejrzenie zajmuje kilka sekund, a niektóre rzeczy wymagają więcej namysłu czy refleksji. Dlatego otwarcie informuje ile trwa wypełnienie ankiety i proszę o pomoc tych, którzy są w stanie poświęcić nawet 30 min. ze swojego życia, aby pomóc drugiej osobie. Pozdrawiam

Gość monika142
wypelnilam. troche dlugie i kilka trudnych pytan, ale dalam rade. powodzenia.

Gość gość
chetnie wypelniam ankiety, ale ta jest stanowczo za dluga i nuzaca przebrnelam do fizycznego ryzyka i stanelam w miejscu:P nuda ale moze po krotkiej przerwie dokoncze:)

Gość gość
zaraz sprobuje, zobacze czy dam rade... skoro to tyle czasu trwa to chociaz powinenes cos za to zaplacic, nie wiem, wypadaloby

Gość magisterska
Serdeczne dzięki dla wszystkich, którzy wypełnili. Odnośnie płacenia za udział w badaniach - owszem, przy projektach komercyjnych stosowane są takie praktyki, natomiast badania do pracy magisterskiej zdecydowanie nie mają komercyjnego charakteru, więc nie zgodzę się z twierdzeniem, że wypada za nie płacić. Wypełnienie ankiety jest też oczywiście dobrowolne. "Nagrodą" za udział w badaniu dla może być co najwyżej dowiedzenie się czegoś nowego o sobie lub satysfakcja z pomocy innej osobie. Nic więcej nie jestem w stanie niestety zaoferować. Pozdrawiam

Gość gość
oj tam.. ankieta wcale nie jest za długa.. zrobiłam ją chyba w 10 min... no chyba że ktoś bardzo wolno czyta to może i zajmie 30.... i kto to w ogóle wpadł na pomysł żeby student miał płacić za wypełnienie ankiety...

Gość gość
żeby wypełnić w 10 min., to trzeba na prawdę szybko czytać albo mało się zastanawiać, mi zajęło bliżej 20tu. jeśli można, to chciałam prosić o podzielenie się wnioskami z badań - na adres 84zuza@hotmail.com

Gość magisterska
@KingaStefankaFanka, przykro mi, że ankieta zdążyła Cię zanudzić. Z drugiej strony atrakcyjność ankiety nie była kryterium branym pod uwagę przy konstrukcji kwestionariusza. Podstawowym kryterium była możliwość odpowiedzi na pytanie badawcze na podstawie zebranych informacji. Choć może faktycznie powinienem wrzucić coś o laserach, romansach i wojownikach ninja, żeby się lepiej wypełniało ;). Pozdrawiam

Gość gośćz1215
całkiem możliwe że szybko czytam bo czytam dużo i wypełniam też dużo ankiet.... co do zastanawiania się to chyba za bardzo nie trzeba było się zastanawiać... ja wypełniałam to praktycznie automatycznie... no chyba że ktoś ma problem z czytaniem ze zrozumieniem, albo mało zna siebie... w tym przypadku to pewnie trzeba się zastanawiać...

Gość gość
sory ale nie dalam rady

Gość gość
ja dałam radę, ale przyznam, że to w sam raz na wieczór przed pójściem spać ;)

Gość magisterska
Jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich, którzy wypełnili. Pozdrawiam!!