Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oferta dnia w Biedronce Persil

Polecane posty

Gość gość

Mignęła mi reklama w tv, że w Biedronce będzie Persil. Wie ktoś może kiedy? I ile wagowo będzie miał?

Gość gość
a masz internet?

Gość gość
tylko dzisiaj i na 60 prań.

Gość gość
Mam ale nie znalazłam tej oferty...:O

Gość gość
to lipnie szukasz. 4,8 kg persil expert kolory i do bialego

Gość gość
Wydajemi się, że miało być 4,80 kg...Chyba tak pokazywali w tv. Mój mąż dzwonił do mnie, że jest w Biedronce i jest tylko Persil 2,40 kg za 29.90 zł...To jaja sobie robią czy co??????

Gość gość
mąż niech założy okulary

Gość gość
Zapomniał zabrać...:p

Gość gość
to zle szukasz sieroto

Gość gość
hahha :) niech szybko kupuje bo mu wykupią :)

Gość gość
wczoraj byłam w kauflandzie persil 6 kg 39,99 zł !!!!!!! tam kupujcie..... albo w eleclrc 4kg za 32 zł bodajże

Gość gość
jest tam drożej niz w biedronce przelicz

W Lidlu z półtorej miesiąca temu ten sam Persil też był w promocji za bodajże 24 zł. Kupiłem go i już mi się kończy !!! A mieszkam i piorę ciuchy tylko dla siebie. Tam jest taki tekst- nie patrz na kilogramy tylko na ilość prań (niby 60). No ale ja w pralce w tym podajniku mam taką krechę dokąd mam sypać proszek i w żadnym wypadku to nie wyjdzie na 60, prędzej na 20 prań. I tu moje pytanie- mam sypać 1/3 limitu? Czy po prostu tak jak jest na pralce? Mi te 60 prań pachnie po prostu marketingowym bełkotem.

Gość gość
dave to, ta kreska limitu to pewnie okreslony max przez marke pralki a nie ile nalezy proszku sypac. proszku lepszego jakosciowo nie trzeba az tyle sypac, okresla to producent. mialam vizir i trzeba bylo wiecej go sypac niz arielu, bo aktualnie mam

Mam 3 pojemniczki w pralce: 1- proszek na pranie wstępne 2- proszek na pranie właściwe 3- pojemnik na płyn do płukania Na 2 pierwszych jest krecha bez żadnego napisu, tylko na trzecim jest przy kresce napis "Max". Ja tam wolę nasypać do pełna, niż potem chodzić w brudnych ciuchach. Swoją drogą z płynami do płukania też jest w marketach jakiś wałek, bo na połowie z nich jest napis "KONCENTRAT" i jakieś obrazki że niby to się rozcieńcza i wychodzi 4 razy więcej, ale w instrukcji z tyłu (małymi literkami) ani słowa na ten temat- wychodzi na to, że już wspaniałomyślna firma rozcieńczyła dla nas ten "koncentrat"... pozdrawiam praczy :)

Gość gość
ale przesadzajac z proszkiem na dluzsza mete niszczysz nie tylko ubrania ale i pralke.

Gość gość
to jest wlasnie facet :D

faceci przynajmniej nie muszą... wzywać innych facetów żeby im Calgon przynieśli :) to taki żarcik stereotypowy na pożegnanie :P a proszek chyba sobie kupię bo biedronek ci u mnie dostatek i znowu będę sobie sypał do pełna na 3 koszule na krzyż :P