Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość problemowa krowa

jak sie bezboleśnie rozstać w bardzo świeżym zwiazku

Polecane posty

Gość problemowa krowa

jestem głupia, wiem. związek ma niecałe 2 miesiące, a ja od początku wiedziałam, że nic z tego nie będzie a mimo to się w niego wpakowałam, nie wiem dlaczego, po co i co mi odwaliło nigdy go nie pokocham, nie spełnia moich oczekiwań, pomimo tego że jest mądrym facetem to jest to jedyna cecha, którą potrafię u niego docenić, nie dogadujemy się, irytuje mnie na maksa, przy każdym komplemencie jaki rzuca w moją stronę mnie po prostu szlag trafia, bo nie chcę tego słyszeć, nie jest typem, który mnie podnieca i nie wiem co ja z nim robię i z jakiej racji w ogóle w to wlazłam. chciałabym zrozumieć siebie, ale nie potrafię chcę to skończyć, ale nie znajduję słów, on chyba czuje że coś jest nie tak, bo zaczęłam być straszną indywidualistką i przy wielu okazjach gadałam, że po studiach nie chcę żyć w polsce kiedy on akurat chce, że nie chcę mieć dzieci i męża, kiedy on marzy o rodzinie, że chcę mieć święty spokój bo we własnym towarzystwie mi najlepiej itp, przy okazji korzystam z życia bardziej niż ostatnio i częściej spotykam się ze znajomymi niż z nim, więc na bank czuje że coś jest nie tak i wiem że to najlepszy moment na rozstanie rodzice nauczyli mnie szczerości i chciałabym być szczera ale boję się że wbiję mu nóż w plecy tym co napisałam, myślicie że w takich sytuacjach lepiej być szczerym czy lepiej to ubrać w jakieś bezpieczne neutralne słowa?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować