Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neha

Która ładniejsza

Polecane posty

Witam :) jeśli możecie to napiszcie która aktorka waszym zdaniem jest ładniejsza. Jest to dla mnie bardzo ważne, ponieważ na blogu robię głosowanie która aktorka będzię twarzą bloga :D Livia Brito - znana z telenoweli : Triumf miłości oraz Otchłań namiętności ( 27 lat) Maite Perroni - znana z telenoweli : Triumf miłości, Nie igraj z aniołem, Mój grzech, Zbuntowani ( 30 lat) Ana Brenda Contreras - znana z telenoweli : Zakazane uczucie, Zaklęta miłość, Teresa ( 26 lat) Angelique Boyer - znana z telenoweli : Otchłań namiętności, Teresa, Zbuntowani, Dzikie serce ( 25 lat) Zuria Vega - znana z telenoweli : Morze miłości oraz Ukryta miłość ( 24 lata) Miło widziane jak najwięcej odpowiedzi :)

Gość gość
a co to za piczony? wklej jakies foty :o

ja osobiście uważam, że Ana Brenda Contreras <3 ponieważ świetnie gra i ma taki sympatyczny uśmiech i wg jest inna od reszty aktorek unika rozgłosu, nie ma tyle tapety na buzi co niektóre aktorki. Lubię też Livie, chodź powinna zagrać jeszcze w jakiejść telenoweli i najlepiej role główną, ponieważ jeszcze takiej nie grała. Maite podoba mi się pod względem piosenkarki jej piosenki Tu y Yo jest świetna :D a szczerze mówiąć Angelique nie znałam wczesniej poznałam ja dopiero z telenoweli w duecie z Livia świetnie zagrała. Też lubię tę aktorkę chodź dużo osób mówi, że jest sztuczna. Ja tak nie uważam. Mam nadzieję, że pomogłam