Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Tort

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Planuje zrobić tort z masą cukrową na urodziny dla chłopaka... Macie może jakieś rady/sprawdzone przepisy? Poza tym, nie wiem czy "wszystko" się nadaje jako składniki tortu mam na myśli np. masy pod masę cukrową ? No i najważniejsze... Jak przewieść tort ok. 600 km autobusami i pociągiem tak żeby po drodze się nie rozwalił? Mam jakiś pojemnik plastikowy na tort z rączką jednak to chyba nie wystarczy... Lodówka odpada, ale zastanawiam się nad włożeniem całego pojemnika do wielkiej reklamówki do której mogłabym włożyć wkłady (w woreczkach śniadaniowych, żeby wszystko nie było mokre jak się roztopią). Proszę o rady/pomysły ! ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×