Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dowody do zdrady

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy od roku w małżeństwie , od jakiegos czasu ciagle sie kłócimy brak ochoty na seks a do tego jestem w n5 miesiacu ciaży a ostatnio odkryłam u swojego męża na fb konwersacje nocną ze swoją ,,byłą'' ,,przyjaciółką'' z powodów dlaczego to pisze ma zamiar mnie znia zdradzic w tym tygodniu ma mu sie zespsuć samochód itd. nie wiem jak mam mu to powiedziec ze wiem o wszystkim poniewaz usunął wiadomosc ale nie konwersacji. Pomóżcie jestem w kompletnej załamce nie wiem co mam robic

Dla mnie brak zaufania to wystarczajacy powód by odeść. Dowody są mi do tego zbedne. Jesli widze dym to tam napewno jest pożar:P

Gość Anastasja Potocka
nigdy nie bylas w wedzarni? :P, :P, :P

a to w wedzarni dym bez ognia powstaje?:) to nowosc:D

Gość gość
jestesmy od 5 lat razem mamy w drodze dziecko nie jest to takie proste

Gość Anastasja Potocka
miedzy slowem ogien a pozar jest drobna roznica nie sadzisz?

Anastazja, nie pożar jest tematem...:O cos ci zrobiłam ze sie tak uczepiałas jak psie....:O

gość jestesmy od 5 lat razem mamy w drodze dziecko nie jest to takie proste xx a myślisz zze za 5-10 lat bedzie bardziej proste? kiedy urodzi sie kolejne i powstaną nowe zobowiazania?

Gość gościówa1234
nie rozumiem - co ma tu długość związku do rzeczy, jakbym wiedziała, że mąż mnie zdradza lub planuje zdradzić to w nosie miałabym ile czasu z nim jestem - na pewno nie chciałabym być z nim dalej, wiedząc, że mnie nie kocha i że już nigdy nie będziemy udanym małżeństwem. Ze względu na dziecko tym bardziej nie warto ciągnąć farsy, bo nieszczęśliwi rodzice na siłę go i tak nie uszczęśliwią...

Gość gość
nad czym Ty sie zastanawiasz? moja żona jak znalazła coś podobnego to bez ogródek wojnę zrobiła,więc się nie zastanawiaj tylko wrzucaj mu,że jest choojem,palantem itd,masz prawo a On będzie się bał:-D

Gość gość
ale jeżeli kocha sie drugą osobe? nie moge byc tego pewna ze mnie nie kocha bo chce skoczyc w bok se swoja byłą. chyba ze cos w nim ze starych uczuc sie ruszyło

Gość gość
własnie boję sie chyba tego rozstania.......

Gość Anastasja Potocka
primo - wskazany bylby szacunek do rozmowcy secundo - takie rozmowy przeprowadza sie z mezem/zona a nie zbiera garsc podejrzen i nakreca sie na forum tretio - sprawiasz wrazenie osoby ktora co prawda nie rozroznia miedzy ogniem a pozarem (bez ognia nie ma cieplych posilkow przypominam) ale usiluje znalezc dziure w calym

Gość gość
musicie sobie to wyjaśnić,jak się nie odezwiesz to będzie myślał,że jest cwaniaczek a jak mu powiesz,że wiesz to już taki mądry nie będzie,jeszcze nie zdradził szansa jest

Gość gościówa1234
cóż, może dla Ciebie fakt, że facet planuje zdradę z byłą nie jest dowodem na brak miłości, ale dla mnie jest. Nie tylko na brak miłości, ale również na brak szacunku. Nie chciałabym i nie potrafiłabym dalej żyć w związku z taką osobą mając twarde dowody na zdradę (czy to emocjonalną czy fizyczną). Na pewno nadal bym kochała, ale nie zmienia to faktu, że nie warto być z kimś kto nas nie kocha.

Gość gość
v34 a lubisz robić rimming? ;-)

Gość gość
garsc podejrzeń?

Gość gość
określenie "garść podejrzeń" dobree:-D zacznę stosować

Gość gość
no własnie.....

Gość gość
wskazowki na rozpoczecie rozmowy?

Gość gość
sam se zrob

Gość gość
żadne wskazówki tylko od razu yebiesz go jak psa,no kurde on boi się,że się to wyda jak zacznesz ostro to będziesz górą, no chyba,że Twój mąż to tyran jakiś i Cię leje wtedy rozumiem obawy

Gość gość
nie;) ale chce ta sprawe wyjasnic tak aby mi powiedzial dlaczego itd. a nie walnąc drzwiami i wyjsc

gość nieoczko.gif ale chce ta sprawe wyjasnic tak aby mi powiedzial dlaczego itd. a nie walnąc drzwiami i wyjsc xxx ja nawet wiem co Ci wklei :) sztandarowy tekst "wydziwiasz kobieto!!!" i strzeli klasycznego focha byś poczuła sie jak ostatnia idiotka ;)

Gość gość
a Ty nie czujesz wzburzenia? żadnych emocji? nie wytrzymałbym tyle czekać w każdej chwili jakby się dowiedział to bym podjął działania. Jak masz obawy o trzaśnięcie drzwiami to znaczy,że jesteście fochofcy takim nie umiem doradzić:-)

Gość gość
ta dobra odpowiedz

Gość gość
on jest wybuchowy zawsze tak reaguje a ja chce vtylko dowiedziec sie prawdy. musze myslec za dwoje

hmmm czyli masz podstawy sądzić że jeszcze po pysku dostaniesz za to ze czytasz jego korespondencje?:D no to gratuluje potrójnie🖐️

Gość gość
napewno nie po pysku ale tzw. ostre zjeby na poczatek i koniec rozmowy

Gość Anastasja Potocka
planowanie ma przyszlosc ale czlowiek strzela a Bog kule nosi tak wiec czasami moja droga myslenie za dwoje to myslenie za o jedna osobe za duzo