Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość ćuwa

To już w sobotę

Polecane posty

Gość Gość ćuwa

Hej dziewczyny? Czy któraś bierze ślub w tą sobotę? (7 wrzesień 2013). Ja biorę i zaczynam mieć mega stresa, bo niektóre rzeczy mam wrażenie są jeszcze niedopracowane ;). A jak u was?

Gość gość
Hej ja biorę ślub w sobotę:) hmm masa rzeczy jeszcze leży odłogiem. Np. jeszcze suknia nie jest dokończona. Mam jeszcze jutro przymiarkę, a kończyć ją będą na czwartek, albo i piątek jak się nie wyrobią. Nie mogę zmówić się z zespołem nadal nic nie ustalone, w ogóle nie ćwiczymy tańca bo na to nie ma czasu. Ale wiem, że będzie dobrze nie stresuje się wszystko po kolei się nadrobi.

Gość Gość ćuwa
U mnie stoi w miejscu kwestia dziewczyny ktora bedzie spiewac w kosciele i wiolonczelistki.

Gość Daniell Steel
nie wiem skad sie wzial zwyczaj slubowania w soboty... ja slubowalam w piatek :classic_cool:

Gość Gość ćuwa
mysle ze dlatego, ze w niedziele sie nie pracuje , a w sobote roznie to bywa. I goscie chetniej przyjda ;)

Gość gość
w piątek jest post to raczej kiepsko nie podać mięs na weselu.

Gość gość
Jesli proboszcz udzieli dyspensy,bo można o to poprosić,to wtedy nie ma z tym problemu:)

Gość Aero
Bo w piątek ludzie pracują, a jak skończą to są zmęczeni po całym tygodniu pracy.

Gość worek kartofli
to masz pecha,biedna dziewczyno bo w sobotę będzie strasznie lać,idź lepiej bić śmietanę dla teścia to złe moce odgonisz

Gość Gość ćuwa
Tak? u nas zapowiadaja bezchmurne niebo. W kazdej pogodzie ;]

Gość gość
w sobotę właśnie nie zapowiadają deszczu mądralo. Oczywiście zależy w jakim regionie, ale u mnie właśnie będzie słonecznie i 23 stopnie:)

Gość gość
Ja też uważam ze lepiej brac slub w sobote niz w piatek a w sobote maja wszyscy goscie wolne a nastepnego dnia jest rowniez wolne itd itd a w piatek to goscie ida do pracy i nie wszyscy dostana wolne zeby przyjsc na wasze wesele a w sobote to kazdy a poza tym to kto to wymyslił slub w piatek kiedys były tylko slubu w sobote i było ok jezu kochany niedługo to slubu beda sie odbywały w niedziele poniedziałem wtorek srode i czwartek i to przez 365 dni w roku codziennie jeszcze tylko pare lat i wspomnicie moje słowa zobaczycie wszyscy