Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostałam skierowana do szkoły na wsi dzisiaj pierwszy dzień i co

Polecane posty

Gość gość

19 dzieci - chyba tylko 7 z nich ma normalne imiona (Józek, Klara, Marcin, Kasia, Ania, Tomek,Piotr) pozostałe to : - Nadia - Nikola - Kewin - Rebeka - Rachela - Nataniel - Ariel - Alfred - Aleksy (nie Aleksander) - Daniela - Gwidon (Gwidon Bidon hahaha :D) - Pol (to jest dopiero hit!!! zamiast Paweł jest Paul z polską pisownią czyli Pol :D )

Gość gość
kto ci dał dyplom???

Gość gość
biedne dzieci

Gość gość
Wiem jaka to wieś, jestem matką jednej z dziewczynek Jutro idę do dyrektora więc już dzisiaj możesz zacząć się pakować i wracaj do tego swojego miasta Kto to słyszał jeszcze pracy na dobre nie zaczęła a już nam d**y na forum obrabia O ewentualnych złych zachowaniach córki też dowiem się z internetu? I to ma być nauczycielka, wzór dla dzieci

Gość gość
Prowokacja :>

Gość gość
Do pełnoletności te biedne dzieci spokoju nie zaznają, a potem już tylko zmiana imienia pozostaje, wiem co to znaczy mieć zmarnowane imieniem dzieciństwo, współczuje.

Gość gość
no to ja się nie dziwię czemu ta szkoła dzisiejsza na takim niskim poziomie, skoro takich pożal się Boże ma nauczycieli :( Tylko współczuć tym dzieciakom..

Gość gość
A za tego Gwidonia-bidonia to dyrektor zwolni cię dyscyplinarnie, z dzieci i to swoich uczniów się wyśmiewać

Gość mamusia Nikolki
Rozumiem te pozostałe imiona :O ALe czego chcesz od imienia Nikola? Bardzo ładne imię, całą rodziną wymyślaliśmy. To nasza 4 córka to nie tak łatwo wymyślić coś ładnego.

Gość gość
Już obdzwoniłam kilkoro innych rodziców Też są wściekli BIADA CI

Gość gość
Prawda jest taka że niektórzy rodzice najnormalniej krzywdzą dziecko dając mu wymyslne imię.

Gość gość
matki za dużo brazylijskich telenoweli się naoglądały

Gość gość
Żaden nauczyciel nie pozwoliłby sobie na to. Podpucha jak nic. W mojej klasie też takich imion nie brakuje, ale cóż zrobić:)

Gość gość
"mamusia Nikolki" - Trudno wymysleć ładne imię mówisz? Oto kilka przykładów: Marysia, Anna, Magdalena, Barbara, Antonina (zdrobniale cudnie bo Tosia:-)) Hania,

Gość gość
sami jestescie sobie winni wymyslając cudowne imiona, ludzie o prostych umysłach dają dziecku glupie wymyslne imie by zaprogramowalo jego przyszlosc, podczas gdy normalni rodzice dają byle jakie imie i wierzą,że sukces dziecku da nauka, praca, wysiłek, u mnie w klasie były anie, kasie, moniki, asie, wszystkie coś osiągneły, można byc justyną, martą i dostac sie na dobre studia, znalezc swietną pracę, a od cudacznego imienia nikt jeszcze sławny ani bogaty sie nie stal

Gość gość
ja znam Żanetę, z wiochy zabitej dechami :D Na nazwisko ma Kiełbasińska ahahahaha!

Gość gość
haha to prawda wieśniactwo lubi tak "modnie" dzieci nazywać,im z większej dziury tym wiecej Brajanów i tych no Żanet :D:D:D:D:D:D

Gość mamusia Nikolki
Te imiona są takie staroświeckie. Zresztą, sama mam na imię Basia, mam ciocię Anię i Klarę, 2 kuzynki Joanny.

Gość gość
Ja nie mogę z Żakliny Żerebko :D

Gość gość
Jozek, Barbara to akurat nie sa ladne imiona. Jozki to pijaki a Barbara to bara-bara. Imiona jak to imiona sa mody rozne. Jedyne czego nie rozumiem to uzywanie imion jak Kevin, Ariel (??) no chyba ze tatus/mamusia sa zagraniczni. Nataniel to akurat ladne imie.

Gość gość
to jeszcze nic, u mojej corki rok temu była Berenike i kazała mówić do siebie Berenike a nie Berenika, a dzieci, małe 6-7 letnie i tak mówiły na nia Weronika a chłopcy to nawet Berenika w majtki sika :D zresztą do dżesiki też sie to rymuje, ale nie znam matki która by dała dziecku tak głupie imie. Jest jeszcze Kaja, troche dziwne imie, mi sie podoba, ale jedna pani miała córke Kaję a z kolei mama jej koleżanki miała suczkę mopsa o imieniu Kaja :)

Gość gość
Alfred, Aleksy to stare polskie imiona, ktore wracaja do lask. Rebeka, Rachela to tez stare zydowskie imiona.

Gość mamusia Nikolki
obrażasz mnie! U nas Basie były bardzo modne jak się urodziłam! A Józek też ładnie. Nie mam synka. niestety

Gość mamusia Nikolki
Mnie się nie podoba np. Wiesława (Wiesia), Zdzisław (Dzidek), Czesława (Czesia), Mieczysław (Mietek), Wacław (Wacek) Zenon (Zenek)

Gość gość
Niech każdy nazywa swoje dzieci jak chce i nikomu nic do tego Ja bym np w życiu dziecka Barbarą czy Kaśką nie nazwała bo dla mnie są ohydne ale jak ktoś chce jego wola a mi nic do tego i bym tego nie komentowała A temat to raczej prowokacja bo tak durnych nauczycielek to mam nadzieję, że nie ma

Gość mamusia Nikolki
a nieprawda, bo w mieście mieszkamy :P

Gość mamusia Nikolki
ale gdybym go miała nazywałby się Aksel

Gość mamusia Nikolki
w Biołobrzegach 5 tyś mieszkańców