Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss_nothing

pisanie na fb 8 miesiecy Wczoraj spotkanie BRAK KONTAKTU

Polecane posty

Gość miss_nothing

Hej, sprawa wygląda tak, jest Marcin którego zna moja kuzynka, a ja go nigdy nie widzialam ale mi sie spodobał i zaczepiłam go na fb, zaczeliśmy pisać od końca zeszłego roku ale nigdy nie było okazji sie spotkać. W piatek był na koncercie w moim mieście o czym wiedziałam wcześnie a ja byłam lekko pod wpływem ze znajomymi, kumpela mnie do niego zaciągnęła i sie poznaliśmy po czym sie odwrocilam i poszłam dalej... W sobote tez był koncert i zamienilićmy kilka słów. Pisało sie nam cudownie, nie bylo go caly dzien na facebooku po czym przed chwilą wchodze i patrze ze nie mam go juz w znajomych! Jestem zadzwiniona, sa 2 opcje: 1) Jest zawiedziony i uważa ze powinnam za nim latac czego ja nie zrobiłam i jest urażony, ale na tyle co go znam napisałby mi to a nie bawił sie jak 14latek w usuwanie ze znajomych 2) nie spodobałam mu sie i go zniechecilam stąd ta decyzja, ale też by mi to napiał.... Co mam robić? Nie chce do neigo pisać "Zawsze usuwasz ludzi z ktorymi piszesz kupe czasu po spotkaniu w realu?" ale z drugiej strony nie chce sie poniżać.... a chce wiedziec o co chodzi....

Gość miss_nothing
To dla mnie jest problem...

Gość hermionaona
a może zwyczajnie napisz "dlaczego usunąłeś mnie ze znajomych"? Kumpel mnie też usunął, jak się okazało przez przypadek, bo kombinował z jakimiś opcjami typu "bliscy znajomi" itp.

Gość hermionaona
dzięki takiemu pytaniu będziesz miała czystą sytuację, a to jest chyba teraz najważniejsze. Nie naskakuj na niego, bo to Ty w piątek zachowałaś się kiepsko

Gość gość
po co z nim chcesz pisać wirtualnie skoro w realu go olałaś?

Gość gość
zachowałaś się jak palant tez bym cie usunęła :o

Gość dzieci facebooka ogarnijcie si
widac ze nie umiesz miec normalnych realcji tylko wirtulane, mniej fb wiecej dzwon, spotykaj sie, bo zostaniesz w konu stara panna

Gość gość
może na kocercie poznał jakąś fajną normalną laskę i stwierdził że szkoda czasu na te durne stąd to usunięcie ciebie

Gość gość
Faceci są dziwni :) Po prostu może mu nie przypadłaś do gustu , ale mógł by się chociażby nie odzywać a nie usuwać od razu ze znajomych . Tez raz miałam podobną sytuacje . Pisałam z chłopakiem który mnie znalazł na fb raz po imprezie . Dziwny typ, zaczał być zazdrosny ( po paru dniach pisania) nie pasowało mu to czy tamto. Chciał się nawet ze mną spotkać w walentynki od razu . W końcu spotkaliśmy się w jego urodziny. Wieczorem miał impreze ze znajomymi , musiał sie pochwalić mną po czym na tej imprezie był mój 'serdeczny znajomy' który mu nagadał różnych pierdół. Na 2 dzień bez odzewu i usunięta z fb :) Dodam ,że facet ma 23 lata i taki dzieciak :)

Gość miss_nothing
No wiem... Macie racje... Ale to mógłby po prostu do mnie nie napisać i tyle, przecież nikt mu nie każe do mnie wypisywać... On sie uważa za poważnego i odważnego to nie mógł mi po prostu napisać że nie chce już ze mną utrzymywać kontaktu? :/ Nie wiem... On chyba myślał że bede za nim latać... I teraz czuje się wielce urażony... Najgorsze jest to że juz chyba nic nie mogę w takiej sytuacji zrobić...

Gość gość
nie wiem co ci doradzic nie mialam takiej sytuacji

Gość gość
cóż...okazałaś się tępą dzidą i tyle