Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przyjaźń z byłym jest możliwa

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) Od dwuch lat nie jestem ze swoim byłym. Byliśmy razem tylko ponad rok, ale łączyło nas dużo bo byłam z nim w ciąży i mieliśmy brać ślub, ale jak poroniłam to strasznie się zmieniłam i już nie mogliśmy się dogadać. Po naszym rozstaniu miał już inne, ale z żadną nie wyszło. Teraz tez ma dziewczyne. Nie wiem jak im sie układa bo nie rozmawiamy nigdy o niej. Od roku mam z nim spowrotem kontakt, ale na zasadzie - "przyjaciele". Przewaznie to on dzwoni pierwszy, żeby sie umówić. Dodam, ze niejeden raz te spotkania kończyły sie przytulaniem, pocałunkami. Jak był pod wpływem alkoholu to zdażyło mu się powiedzieć, ze mnie cały czas kocha. Czy mogę wierzyć, ze z jego strony to też tylko przyjazn, czy raczej cos moze do mnie dalej czuje ?? Prosze, pomóżcie, bo ja ciągle za nim tęsknie i nie wiem czy robic sobie jakies nadzieje czy raczej juz nie ma szans ??

Gość COST_Y
strzez mnie panie od przyjaciol z wrogami sam sobie poradze :classic_cool:

Gość gość
Dziecko toz mowi, ze Cie kocha. Nie ma przyjazni miedzy osobami roznej plci.

Gość gość
No to co on wkoncu chce ode mnie? Przeciez ma inną.. Miał tyle szans zeby wrocic i nie wrocil.

Gość gość
nie ma przyjazni po rozstaniu, zapomnij

Gość gość
Mam podobnie, byla takze chce sie spotykac ze mna i rozmawiac np przez gg mimo iz ma faceta, dla mnie to tez jest dziwne, i wedlug mnie po rozstaniu kazde powinno isc w swoja strone, nie bawic sie w jakas przyjazn czy bliska znajomosc ..to nie przejdzie, nie wierze

Gość gość
Pod wpływem alkoholu człowiek bywa szczery, nawet bardzo szczery bo nie przejmuje się konsekwencjami, mi się wydaje że on wciąż kocha.