Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak bardzo podniecacie się procesem Kaśki a prawda jest taka że

Polecane posty

Gość gość

każda matka, która dokonała aborcji to taka sama Katarzyna Waśniewska !!!!!!!

Gość korea poludniowa
mnie tam bardziej rajcuja tatusiowie dokonujacy aborcji :classic_cool:

Gość gość
w ogole mnie t nie podnieca :D a raczej juz zaczyna nudzic

Gość gość
Moim zdaniem ciężko jest porównywać płód do istoty żywej która jest już na swiecie.

Gość gość
"Moim zdaniem ciężko jest porównywać płód do istoty żywej która jest już na swiecie." No tak, bo płód to przecież rzecz, która nie ma bijącego serca od 5-6 tc

Gość gość
gość "Moim zdaniem ciężko jest porównywać płód do istoty żywej która jest już na swiecie." No tak, bo płód to przecież rzecz, która nie ma bijącego serca od 5-6 tc Bo plodu przeciez nie widzimy i mozna sobie wmowic ,ze to tylko plod .

Gość gość
A pamiętasz coś z zycia prenatalnego?? Raczej nie, nie porównuj już do rozwoju organizmu od1 dnia na swiecie bo to naprawdę przyprawia o mdłości/

Gość gość
A pamiętasz coś z życia do drugiego roku życia? Nie, więc można Cię było spokojnie zabić wszak to czy się coś pamięta czy nie czyni nas ludźmi. Bardziej idiotycznego argumentu jak to, że się i tak nie pamięta życia prenatalnego dawno nie słyszałam.

Gość gość
tak bronice plodu, paru zlepek nieswiadomych siebie komorek, ale jzu zyjace dzieci macie w d***e i jedyne co potraficie zrobic na biegajaca glodna i brudna patologie czy kolejne wzmianki o upchanych po smietnikach dzieciach to: to oburzajace :O cholerni hipokryci :O

Gość gość
nie uwazam plod za swiadoma siebie istote ludzka i co mi zrobisz? jak mnie zmusisz bym spojrzala na te sprawe twoimi oczami?? wbijesz mi to bejsbolem do glowy?

Gość gość
Jaka ty głupia jesteś to aż żal. Czytałaś o tzw amnezji wczesnodziecięcej? Pewnie nie skoro porównujesz to do zycia prenatalnego :D haha nic nie wiesz w temacie którym się mądrzysz żal żal żal

Gość gość
15:48 - najlepszy przykład na zagłuszanie wyrzutów sumienia i szukanie usprawiedliwienia

Gość gość
ja nie szukam usprawiedliwienia ani nie zagluszam wyrzutow sumienia :) w ogole nie lacze tego ani z sumieniem ani z wina :)

Gość gość
gość 15:48 - najlepszy przykład na zagłuszanie wyrzutów sumienia i szukanie usprawiedliwienia W takich tematach nie ma jednoznaczie dobrego wyjścia, bo jeżeli już uważać aborcje za MORDERSTWO ( co sugerujesz) to czy aborcja płodu z wieloma wadami czy trisomią chromosomu, lub ciąży w wyniku g****u już morderstwem nie będzie??? Dlatego właśnie płód to nie istota w sensie człowieka, dopiero po narodzinach możemy tak ją traktować. To jest moje zdanie bo gdybym uznała że od dnia poczęcia jest to istota która posiada wszelkie prawa człowieka to czy mogłabym bez wyrzutów sumienia ja " zabić:" gdyby np. jakiś przestępca mnie zg****ił??? Zastanów się bo to nie jest takie klarowne jak to przedstawiasz

Gość gość
"A pamiętasz coś z zycia prenatalnego?? Raczej nie, nie porównuj już do rozwoju organizmu od1 dnia na swiecie bo to naprawdę przyprawia o mdłości/" mam pytanie do Autorki tej wypowiedz: czy w takim razie zabijanie ludzi głęboko upośledzonych psychicznie, którzy nie mają świadomości samego siebie też dopuszczasz ?

Gość gość
Aby ogarnąć temat musiałaybyscie mieć przynajmniej jakąkolwiek wiedze nt ludzkiego mózgu, tego co to w ogóle jest pamięć, w prawie i zgodnie z etyką nie podtrzymuje się funkcji życiowych gdy np. nastepuje śmierć mózgu, a serce przecież bije- ma się to tyle do tego o czym mówisz-płodu. Płód jest płodem noworodek jest dzieckiem. Matka oczekujaca dziecka to inna historia, jest to osoba silnie zwiazana z dzieckiem którego np. ruchy czuje tak wiec nie dziwi jej żałoba np. w wypadku utraty ciązy, czy porodu z zejściem śmiertelnym.