Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaklamana sprzecznosc facetow

Polecane posty

Gość gość

prawie wszyscy wola naturalne dziewczyny/kobiety a fakty sa inne. przygladaliscie sie kiedys skupiskom ludzi, parom? ja wszedzie gdzie jestem zauwazam, ze eleganccy faceci przy kasie lubia wymalowane niemalo kuso ubrane i seksownie upiete laski, chlopcy blokowscy lubia wytapetowane na brazowe geby i tlenione wystylizowane na rury uliczne, a te niemalujace sie, skromnie ubrane przewaznie nie maja chlopakow. w szkole widac bylo podobnie, zainteresowaniem cieszyly sie wymalowane, wypindrzone panienki. nie biore pod uwage starych malzenstw styranych po dzieciach, lecz mlode pary. Wiec po co oni klamia ?? mowia co innego, a co innego robia. szare myszy, skromnie ubrane, nieumalowane nie podobaly sie nigdy, nie podobaj ani nie beda sie podobac facetom, oni wola wymalowane i kuso ubrane w obcisle szmateksy lalunie niz naturalne dziewczyny

Gość gość
pretensje do garbatego ze ma dzieci proste ! umaluj sie to jakis facet cie zechce jeczybulo !

Gość gość
Wspominasz tylko facetów z kasą (bogaczy) i blokersów a gdzie w tym wszystkim normalny porządny mężczyzna? No tak przecież tacy nawet przez Was nie są brani pod uwagę na partnera!

Gość gość
/pretensje do garbatego ze ma dzieci proste !/ ten wyswiechtany tekst moglbys zmienic w koncu na inny, bo juz sie nudny stal😴

Gość gość
widzisz dla kobiet facet bez kasy i agresor to nie facet !

Gość gość
normalny, porzadny NIE ISTNIEJE 😴

Gość gość
jestes idiotka glupia babo dlatego sma jestes !

Gość gość
Ja p*****le baby z kafe, co wy macie z tymi facetami,byście dla nich gówno zjadły by na was skinęli.

Gość gość
brzydki facet bez kasy to odpad spoleczny

Gość gość
pasozyt kobieta to dopiero odpad :D

Gość no raczej nie
/pasozyt kobieta to dopiero odpad / bo widac co innego jak biegacie z jezorami wywieszonymi za kobietami

Gość kardifek
Serio myślisz, że facet nie obejrzy się za normalną dziewczyną, lekko umalowaną, w spódnicy za kolana, w bluzce bez dekoltu? Mylisz się. No chyba, że mówisz tylko o facetach z kupą kasy lub o blokersach (swoją drogą rozstrzał to masz niezły…:p) . Ja uważam się za przeciętnego, normalnego faceta. I powiem Ci, że dziewczyny, które Ty opisujesz, po prostu mnie śmieszą. Na pewno nie chciałbym, żeby moja dziewczyna czy żona chodziła w mega tapecie, w tlenionych włosach, z tipsami i w miniówach. Mnie to śmieszy, odpycha, nie podoba mi się. Ewentualnie na imprezach jeszcze taki styl może ujść, dziewczyny już tak mają, że tak się szykują na imprezy do klubów. Ale w życiu codziennym to mi nie pasuje. Wolę normalne, naturalne kobiety. Kiedyś miałem konto na jednym z portali randkowych, gdzie mnóstwo było takich wypacykowanych panienek, o których Ty mówisz. I nawet mi, przeciętnemu facetowi, nie było trudno nawiązać z nimi znajomości, pogadać, umówić się na spotkanie. Ale ja na pierwszej randce wolę pogadać niż non stop się całować i wychodzić jak najszybciej z knajpy... A niestety poziom intelektualny tamtych panienek pozostawiał wiele do życzenia... Ostatnio przeniosłem się na mydwoje i wydaje mi się, póki co, że tam takich panienek nie ma. Pewnie dlatego, że musiałyby wykupić abonament, a takie chcą wszystkiego za darmo:p A oprócz tego raczej nie znalazłyby wśród dojrzałych emocjonalnie ludzi zwolenników tego typu dziewczyn:p I przynajmniej mam spokój z tym "gatunkiem". I uwierz mi - wielu facetów jest takich jak ja. Tylko może po prostu wyjdź z hermetycznego towarzystwa...

Gość Łona jest Aniołem
Zanim nie narodziła się Łona słowo "naturalność"nie istniało ;)