Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile razy robicie siku w czasie dnia i ile pijecie Tylko kobiety

Polecane posty

Gość gość

od pewnego czasu mam watpliwosci czy aby nie mam jakichs problemow zwiazanych z nerkami,nie wiem sama.Pije mniej wiecej 2litry plynow,przyznam ze w wiekszosci to napoje gazowane.Praktycznie co jakies 30min musze isc do lazienki,nieduzo,ale to dosyc klopotliwe.Spie okolo 8 do 9h i wstaje tak ze 3 razy. Nie wiem czy to normalne? moglybyscie napisac jak to wyglada u Was?

Gość gość
w ciagu dnia mialo byc:)

Gość gość
Podejrzewam, że raczej nikt nie liczy, ile razy w ciągu dnia robi siku :D Ja czystej wody piję raczej niewiele, uzupełniam płyny w inny sposób ;) Wodę piję raczej tylko po wysiłku fizycznym. Wtedy piję duże porcje wody. Z reguły piję stosunkowo rzadko, ale dużo - na jeden raz. Po okołu 10-15 minutach "wysikuję" całą porcję, którą wypiłam, więc częstotliwość mojego sikania zależy od ilości spożywanych płynów. W nocy raczej nie zdarza mi się wstawać, chyba, że zapomnę się wysikać przed spaniem...

Gość gość
wg mnie wszystko z toba w porzadku-gorzej jak by organizm zatrzymywal wode-wtedy to niebezpieczne-otylosc.nadcisnienie,zle samopoczucie,obrzmialosc

Gość Azisa
w ciagu dnia z 5 - 6 razy zalezy ile pije a w nocy jak nic przed snem nie wypije to dopiero rano , zazwyczaj ide spac o 22-23 a wstaje o 7 , a jak wypije cos przed snem (szklanke soku) to wstane o 3-4 rano na siusiu ;)

Gość gość
to znaczy,nie wyobrazam sobie,ze ktos to zapisuje,ale tak orientacyjnie ile mniej wiecej razy :D

Gość gość
Z 8-10 razy, chyba, że piję alkohol (szczególnie piwo), to mogę i ze 20 :) Piję ponad 2l dziennie, w zasadzie nawet bardziej 3. W nocy raczej nie wstaję, chyba, że wypiję dużo przed snem.

Gość gość
pije jakieś 2 litry płynu a siusiu 10-12 razy :-D