Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet ktore rodzily na Borowskiej

Polecane posty

Gość gość

Czy na Borowskiej faktycznie jest szansa uzyskać zzo na żądanie? Czy któraś z Was o takie znieczulenie tam prosiła? Słyszałam, że najpierw zwlekają, anestezjolog się do rodzącej nie śpieszy, a potem jest już za późno i ze znieczulenia nici :( Mogłabym nawet zapłacić i 1000zł za to znieczulenie bylebym je na 99,9 % dostała, a nie takie ściemnianie, że jeszcze nie, że za wcześnie, a potem nagle położna się obudzi i ..."oj, już Pani rodzi, nie ma mowy o znieczuleniu" :/

Gość gość
Mamusie, gdzie jesteście?? :(

Gość gość
podnoszę...

Gość gość
to moze byc prawda, bo kolezanka rodzila rok temu w czerwcu i dokladnie bylo tak,jak piszesz!! najpierw zwlekali,a potem bylo za pozno. nie myslalam, ze to celowa taktyka,ale moze tak byc, skoro Twoja wypowiedz to potwierdza... :/ ja rodzilam w sierpniu i mialam na zyczenie , ale moj znajomy jest anestezjologiem i gdyby nie to, to nie wiem czy by mi dali... w ogole borowska to temat na dluzsza dyspute... kilku lekarzy jest swietnych ,ale traf na konowala, to masz pozamiatane, a takich tez tam paru jest.

Gość gość
jesteś pewna, że chcesz rodzić na Borowskiej, o Wrocław chodzi? Tam jest najwięcej przypadków zarażenia gronkowcem...

Gość gość
Ja rodziłam i dostałam na żądanie. Bez problemu.

Gość gość
Jest jeszcze jakaś mama która opowie o swoich przygodach ze znieczuleniem zzo na Borowskiej, A może w jakimś innym szpitalu we Wrocławiu dostałyście zzo na rządanie bez problemu?