Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a ja chcę mieć męża

Polecane posty

Gość gość
wykropkowało mi takie ładne słowo:(

Gość NIEDOROZWINIĘTY
To co Skarbie, wyjdziesz za mnie?:)

Gość gość
głupie laski ktoś wam napisał że faceci to cwele którzy właśnie szukają naiwnej ia i tak chodzi tylko o r****nie i o to aby mieś kucharkę i sprzątaczkę ale przede wszystkim r****czkę !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
a ja jak patrzę co robią żonaci to nigdy przenigdy nie chciałam i nie chcę i chcieć nie będę mieć męża !!!!!!!!!!!!! gdzie wy żyjecie i czy ślepe jesteście ale róbcie sobie co chcecie ..powodzenia

Gość gość
jestem bezrobotny malutki nieudacznik ożeń się ze mną będę ci robił dobrze co dzień a ty mnie też a do tego obiadki plus utrzymywanie mnie , bo robić mi się nie chcę co ty na to autorko topiku i panno heloizo która chętna na moją ofertę

Gość gość Autorka
a ja wierzę i się modlę o dobrego męża, nie przestraszą mnie Wasze czarne scenariusze :)

Gość gość Autorka
;)

spadaj;-/ to marzenie to nie jest wstyd tyle, że nie należy sie spieszyć z jego realizacja i nie gadać o tym głośno, bo ktoś weźmie za babę ze wsi;-p

Gość gość Autorka
właśnie...sporo masz racji heloiza999 :) to przecież takie dziwne i niemodne...

Kobiety chca miec fajnych mezow, faceci chca miec fajne zony, a zycie pokazuje ze tylko nieliczni maja szczescie poznac tych wlasciwych! Ale nigdy niewarto sie poddawac. :)

Gość gość Autorka
sporo zależy od szczęścia ale i sporo od naszego podejścia. najpierw trzeba zawsze wymagać od siebie, potem od drugiego człowieka, czasem trzeba coś poświęcić, pójść na kompromis :) coś za coś ;)

Gość gość
bo tylko nieliczni ludzie są fajni i tacy mają fajnych małżonków, a reszta za fajnych się uuważa, a wcale tacy nie są. Ci niefajni albo żyją w samotności ze swoimi marzeniami albo wiążą się z kimś tak samo niefajnym jak oni i mają niefajne wspólne życie.

Gość gość Autorka
hmm ciekawa teoria...może coś w tym jest :)

Gość gość
to nie teoria, takie jest życie. Ludzie mają o sobie wysokie mniemanie, a w rzeczywistości są samolubni, małostkowi, domagają się tolerancji, a innym wytkną namniejszą wadę. Zresztą doskonale to widać na tym forum, rzadko tu trafia czlowiek, ktory ma problemy z innymi ludźmi, mężem, żoną, nieważne, i przychodzi mu do glowy, że źródłem tych problemów jest on sam. Zawsze to inni są winni, "ja" jestem dobry/a, staram się jak mogę, a ta druga strona to egoista i tego nie docenia.

Gość gość Autorka
dlatego zawsze powtarza, że najpierw trzeba wymagać od siebie ;)

Gość gość
powtarzaszczy czy od siebie wymagasz? Bez róznicy, skoro nie mozesz znaleźć męża, problem jest gzieś indziej.

Gość gość Autorka
wymagam, oczywiście, że wymagam :) nie mogłam do tej pory znaleźć...bo nie szukałam. miałam całkiem inne podejście do życia, ostatnio jednak uległo zmianie...wierzę, że ktoś sensowny się mną zainteresuje, że ja zainteresuję się nim. nie może być inaczej :)

Gość gość
może napisz coś o sobie autorko :) , ile masz lat , skąd jesteś , jaki przedział wiekowy Cię interesuje :)

Gość gość Autorka
mogę się lekko ujawnić :) nie szukam nikogo wirtualnie no ale...mam 23 lata, jestem młodą 'inżynierką' :) pracuję w zawodzie i studiuję zaocznie drugi stopień. co do wyglądu to chyba nie jest najgorzej :) jestem wysoką brunetką, włosy po cycki, niebieskie oczy...normalna sylwetka, ani gruba ani chuda :P nie wiem co jeszcze...od razu wytłumaczę się, że akurat jestem przeziębiona i trochę mi się nudzi dlatego zawracam Wam głowy :)

Gość gość Autorka
aż się sobie trochę dziwię...niby umysł ścisły a bujam w obłokach :D

Gość gość
to późno zaczynasz szukać, trudno będzie ci konkurować z tymi, które ciwiczą szukanie od gimnazjum i zdobyły już ogromną wprawę.

Gość gość Autorka
mam dużo czasu ;) nie spieszy mi się :)

Gość gosc_Tom
Oj tam Autorko, nie martw się. To, że jesteś Panią Inżynier wcale nie przeczy marzycielstwu. To, że posiadasz umysł ścisły nie stoi w sprzeczności z Twoimi potrzebami emocjonalnymi jako kobiety. Pragniesz przytulenia, poczucia bezpieczeństwa, miłości. Myślę, że związek dwóch osób, szczęśliwy, jest jak najbardziej możliwy. Wszystko zależy od nastawiania obu stron..Jeżeli spotykają się dwie osoby otwarte na potrzeby drugiej strony, to wtedy będzie ok.

Gość smerf7
zycze powodzenia i spelnienia marzen.

Gość gość
02.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość a ja jak patrzę co robią żonaci to nigdy przenigdy nie chciałam i nie chcę i chcieć nie będę mieć męża !!!!!!!!!!!!! gdzie wy żyjecie i czy ślepe jesteście ale róbcie sobie co chcecie ..powodzenia xxxx Wystarczy wybrać porządnego mężczyznę i takich problemów nie będzie!

Gość gość
helojza, zapraszamy do snucia twojej opowiesci i w tym temacie,

Gość Truteń podjadek
Facet nie musi być doskonały, może mieć jakieś wady. Kobiety są skłonne pójść na wiele kompromisów. Na pewno nie warto iść na kompromis jeśli chodzi o wygląd, charakter i stan majątkowy. Reszta tak na prawdę jest mało istotna.

Gość gość Autorka
stan majątkowy to kwestia...hmm :) zdecydowanie wolę faceta pracowitego i z głową na karku :) wszystkiego się można dorobić

Gość Truteń podjadek
Dlatego wyraźnie napisałem, że wszystkie te trzy cechy muszą iść w parze. Nie warto rezygnować z wyglądu i charakteru, nawet jeśli facet jest pracowity i z głową na karku. Wiem to z doświadczenia, bo jestem pracowity i z głową na karku. Mam też niezły status majątkowy, ale brakuje mi dwóch pierwszych cech, stąd kobiety omijają mnie szerokim łukiem.