Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny oczko.gif Mam pytanie czy podczas stosunku gdy dochodzicie czujecie się pełne i momentalnie z was leci ? A gdy jestem w pozycji na jeźdźca to leci bardzo mocno . Czy też tak macie ?

Gość nennia
Nie wiem, nigdy w życiu nie doszłam z facetem.

Gość lambadaaa
ale ze co lecii?

Gość gooość
hehe, że tak mokra? Nie wszystkie to mają. :) Ja tak mam. Mam nawet wytrysk co także nie wszystkie kobiety to mają, mało tego, te co nie mają to w większości nawet nie wiedzą, że jest coś takiego. Mój facet mówi, że to uwielbia gdy jestem mokra bo wtedy widzi jak bardzo mnie podnieca, a gdy przy orgazmie pochwowym, nie łechtaczkowym jak wytrysne (choć nie zawsze) to to jest takie uczucie, że masakra :P Głupio mi na poczatku zawsze było i krępowało mnie to ale teraz to pfff ;) zaleta :P

Gość gooość
nennia poważnie? Tzn, że trafiałaś na takich co szybko dochodzili? Próbowałaś na jeźdźca? W tej pozycji powinnaś dość.

Gość lambadaaa
aaa ze mokro! no to takmi jeste bardzo mokro nawet bez orgazmu normalnie leje sie ze mnie. mnie to drazni ale są zalety np. niektóre pozycje były dla mnie nieraz niewygodne a teraz odkąd robie sie taka bardzo mokra to nie ma z niczym problemu:]

Gość nennia
Nie, po prostu nigdy tak naprawdę nie byłam podniecona z facetem. Miałam tylko jednego, póki co i nie zanosi się na jakieś zmiany. Nigdy nie miałam orgazmu, ani przy pieszczotach, ani przy stosunku. Nie wiem w sumie dlaczego.