Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatalne zauroczenie

facet czego chce

Polecane posty

Gość fatalne zauroczenie

Cześć wszystkim. Może opowiem swoje doświadczenia z tego neta. Zaczęłam pisać z facetem, mieszka nie w Polsce, ale ma zamiar wrócić. Przyjechał na wakacje i poznaliśmy się. Wyjechaliśmy na tydzień można powiedzieć tak w ciemno, ale od razu świetnie się rozumielismy, było tak jakbyśmy znali się zawsze. Przez ten tydzień świetnie się bawiłam, po czym on wyjechał i okazało się, że nie tylko ze mna się umówił, ale z inną również, z która pisał i spotykał się od roku. Poczułam się strasznie, napisałam mu, że anuluję nasze ustalenia i nie chcę go znać. Potem biła cisza? Minął miesiąc i już zaczęłam o nim zapominać i tu wczoraj na mojej poczcie zaproszenie do jego kontaktów zawodowych. I znowu troche myślę. I po co on to robi? Jestem zła.

Gość fatalne zauroczenie
Może jednak tęskni za mną, może przemyślał, żałuje. Może to zaczepka? Po co mu jestem potrzebna w kontaktach zawodowych?

Gość gość
Tego typu zaproszenia wysyłane są automatycznie. A nawet jeśli wysłałby coś takiego świadomie, to najlepsze, co możesz zrobić, to skasować i zapomnieć.

Gość fatalne zauroczenie
Dzięki od miesiąca próbuje go skasować w mojej głowie. I ta racjonalna moja strona mói, że masz rację, ale ta emocjonalna walczy, nie wiadomo po co. Że też musiał o sobie przypomnieć.

Gość gość
automatycznie sa wysylane, ja bym już nie zaufala takiemu facetowi, bydlak

Gość gość
właśnie sprawdziłam, nie są wysyłane anonimowo. ale skoro chciał mnie miec w znajomych wpisałam się jako nastoletnia d****a, nie będzie zadowolony jak to zobaczy, nie podniesie mu to prestiżu.