Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elzuniaaaaaaaa

irytuje mnie jak widzę

Polecane posty

Gość elzuniaaaaaaaa

małe ,bardzo otyłe dzieci. Ostatnio idę sobie na spracer i przechodze obok matki z dwojgiem chłopców. Jeden chłopczyk ok 6 lat szczuplutki a drugi ok 5 lat i strasznie otyły.. i nie oburzyłby mnie ten fakt gdyby mama nie wozila grubaska w wózku spacerowym i gdyby nie pchała w niego rogala z nadzieniem czekoladowym ;] a szczupły szedł obok....... no żesz ludzie.. opamietajcie sie i w porę dbajcie o zdrowie waszych dzieciaczków....

Gość gość
A nie przyszlo ci do głowy, ze jak ok 5 latek siedzi w wózku, to raczej jest chory? Może jest np. po leczeniu lub w trakcie leczenia raka, bo takie dzieci od leków bardzo puchną. Zresztą stajesz sie juz nudna, po co zakładac takie same tematy

Gość elzuniaaaaaaaa
nie wygladał na dziecko chore na raka.. raczej chorobliwie otyłe... ruszał nózkami i rączkami wiec chyba niedowładu jakiegos nie miało ;] i wiem jak wyglada opuchniete dziecko.. to było tłuściutkie i tyle....

Gość gość
fakt dużo teraz tłustych dzieci

Gość gość
Fakt dziecko mogło być chore, a taki temat elzuniaaaaaaaa mnie irytuje :)

Gość gość
A ja znam jedną babkę, co na spacery wozi dziecko w spacerówce ;] Dziecko ma 4 lata, jest zdrowe, nie jest otyłe, ale na spacery jeździ wózkiem ;]

Gość gość
ja nie wiem na cholerę takie duże dzieci w wózkach wozic... przecież to dla zdrowia żeby sobie pochodzilo..

Gość gość
a nie macie swoich problemów?