Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bylo o byczku to moze powiecie mi jaka jest kobieta koziorozec

Polecane posty

Gość gość

Jw. Hm?

Gość gość
Pisac bo jedna kozica wpadla mi w oko, ale to ponoć zimne materialistki

Gość gość
Co tu dużo pisać..... najlepsza jest :D dobra w łóżku, miła w życiu i wierna, sama dobroć 👄

Gość gość
Nie jestem zimną materialistką Raczej konkretną, twardą, znającą swoją wartość i może trochę pedantyczną kobietą Ot tyle

Gość gość
materialistki nie ale ciezko okazuja uczucia

Gość gość
mam dwie panie koziorożce w swoim otoczeniu - każda inna, ale obie mają trudne charaktery... co je łączy - małomówne, nie do końca szczere, manipulantki i wyrachowane kobiety ;-)

Gość gość
Ta moja to taka sliczna filigranowa blondyneczka. Jest wlasnie malomowna, zdystansowana troche przemądrzała, z tego co zauważyłem wydaje dość sporo pieniędzy lekką ręką, ale zawsze chce płacić za siebie. Wygląda na skromną, za to jak spojrzy w oczy to... Dosłownie ciary. Nie mogę jej rozgryźć.

Gość gość
Ta moja to taka sliczna filigranowa blondyneczka. Jest wlasnie malomowna, zdystansowana troche przemądrzała, z tego co zauważyłem wydaje dość sporo pieniędzy lekką ręką, ale zawsze chce płacić za siebie. Wygląda na skromną, za to jak spojrzy w oczy to... Dosłownie ciary. Nie mogę jej rozgryźć.

Gość gość
Malomowna z poczatku, ale gdy pozna, wcale taka nie jest. Po prostu wychodzi z zalozenia ze po co otwierac sie przed obcymi?! Gdy pokocha to na stale i nigdy nie zdradzi... Rodzina, facet najwazniejsi. Wcale nie - materialistka.

Gość gość
Ja przez kilka lat żyłem z kobietą koziorożcem (bo zaliczyliśmy wpadkę) i to był fatalny związek. Ona bałaganiara i oziębła, w łóżku to po prostu masakra, zero inicjatywy, jak materac i do tego bez szans na jakiekolwiek eksperymenty. Po latach, jak teraz ją widuję to w ogóle się zapuściła, nie dba o siebie, jest gruba i odpychająca. Nigdy więcej żadnych kozic. Preferuję baranice, lwice i rybki! :) Skorpionic unikam, bo co prawda temperamentne, ale nie da się z nimi żyć na dłuższą metę, bo zawsze muszą być w centrum uwagi i zero swobody przy takiej.