Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Little Lost

Dziewczyny dziewczyny

Polecane posty

Gość Little Lost

Czy dla Was wyglad jest naprawde najwazniejszy i na sympatii nie mozecie nawet odpisac? Okey nie mam zdjecie ALE wystarczy ze wyrazilybyscie zainteresowanie i od razu przeslalbym swoje zdjecie! Tak to jestescie nawiedzane przez tych dreskow od ktorych jestem duzo ladniejszy, duzo bardziej wyksztalcony, ambitny. Mozecie miec we mnie oparcie! Bylbym wiernym mezem ktory jest w stanie zapewnic Tobie naprawde kolorowa przyszlosc!

Gość gość
Ameryki nie odkryles:)

Gość martyna12211
fakt wyglad nie jest najwazniejszy. ale czemu az tak desperacko szukasz dziewczyny? ile masz lat ?

Gość Little Lost
Nie szukam desperacko dziewczyny:) Konto mam od paru miesiecy a napisalem do 3 dziewczyn. Jak mam wolna chwile to "chodze" po profilach i szukam ciekawych czy intrygujacych opisow. Mam 23 lata

Gość martyna12211
wiesz powiem ci ze teraz dziewczyny jakos niechetnie odpsuja na wiadomosci od nieznajomych bo rozne swiry sie teraz kreca wierz mi. a moze rozejrzyj sie po towarzystwie moze w szkole czy w pracy zalezy co robisz na codzien. internet moze jest dobrym wyjsciem ale niekoniecznie skutecznym

Gość gość
Napewno jestes tępym chłopakiem który udaje\ faceta wiernego i najwspanialszego na świecie. Nie raz odzywają sie do nie tacy idealni z niewyobrażalnie wygurowanymi wymaganiami. Syf i tyle w temacie.

Gość Little Lost
Studia juz skonczylem(W Szwajcarii) No wlasnie pare latek w Szwajcarii i od razu duzzzzooo mniej znajomych. Trudno tak teraz bo kontakty sie niestedy pourywaly:)

Gość martyna12211
może wyjdz gdzies na impreze jesli lubisz takie rzeczy oczywiscie. masz jakis konkretny gust

Gość Little Lost
Taaaaakk ukonczylem jedna z lepszych szkol w Europie i jestem tepy :D Zakompleksiony prawiczek sie odezwal

Gość Little Lost
Wiesz klubow i dyskotek nie lubie. Czasami wychodze na urodziny znajomych ale tam zawsze pary:) Lubie podrozowac i spedzac aktywnie czas. Czy mam konkretny gust? lubie naturalne:)

Gość martyna12211
he he ale szukasz dziewczyny na stałe czy po prostu dla znajomosci? masz jakis konkretny typ urody ktore ci sie podobaja

Gość gość
Wybacz prawiczkiem nie jestem co najwyżej moglabym być dziewicą.

Gość martyna12211
czasem lepiej odpuscic i nie szukac na siłe . napewno z czasem poznasz jakas fajna dziewczyne

Gość gość
Little lost- jak jest nawet brzydki, ale ma fotę, to odpisuję. A takim skrytym, co nic nie wrzucą nie ufam- bo co, ma coś do ukrycia? Nie chce, by znajomi znaleźli jego profil i powiedzieli żonce?! A poza tym sam nie masz foty i piszesz tylko do tych z fotami? Hipokryzja?

Gość Little Lost
Nie mam tak, ze desperacko szukam kogos na stale lub dla znajomosci. Jesli mozna kogos poznac dla znajomosci to czemu nie. Poprostu poznalbym kogos ciekawego i tyle:) Czy mam konkretny typ urody? chyba nie, moze z wyjatkiem dziewczyn z solarium ale nie wiem czy to pod typ urody podchodzi :)

Gość martynkalbn
Znam faceta który skonczył najlepsza wyższą szkołę w Wawce i pochodzi ze wsi powiem szczerze że przez ta jego szkółkę tak mu padło na mózg że facet postawił sobie za wyskoko tą poprzeczkę wymagań wobec kobiet. W rozmowie wcale nie okazał sie bystry mimo wszystko wolalam go nie wyprowadzac z błedu bo to nawet nei miałoby sensu.

Gość martyna12211
no rozumiem rozumiem. wiesz tam kolezanka wspomniała o wstawieniu zdjec na profil swoj. moze własnie to tez jest rozwiazanie nie bedziesz taki podejrzany dla innych osob.mógłbys jakos opisac swoj wyglad tak jak ty siebie widzisz

Gość Little Lost
Oj chwila To juz zdjecie przesadza o wszystkim? Straszne targowisko sie zrobilo z tej sympatii zywy handel towarem. A jesli nie wrzuce zdjecia swojego samochodu to znaczy ze go nie mam? Glupie myslenie. Wystarczylo tylko JEDNO pytanie o moje zdjecie i nie mialbym problemu z doslaniem (zaznaczylem to w 3 wyslanych wiadomosciach).

Gość gość
to jest po prostu PODEJRZANE, więc porównanie z fotą samochodu itp nie jest adekwatne.

Gość Little Lost
U nas na wymianie studenckiej byli ludzie z Harvardu lub MIT i z nimi nie dalo sie o niczym porozmawiac glownie dlatego, ze nawet po angielsku nie mowili. Dlaczego? otorz wiekszosc osob to Chinczycy z ktorymi o niczym poza szkola nie dalo sie porozmawiac. Nie mam nic do azjatow ale akurat Ci co do nas ida na wymiane sa hmm nieznosni. Swoj wyglad? 183cm wzrostu, wysportowany, ciemny blondyn. Nie wiem co pisac wiecej:)

Gość martyna12211
kochany chodzi mi o podrywanie dziewczyn przez neta wiadomo jak jest zdjecie dziewczyna popatrzy i albo jej sie spodobasz albo nie proste. a jesli zdjecia nie ma hmm roznie mozna myslec ze moze jest o wiele starszy niz pisze albo podaje sie za kogos innego.. naprawde nawet ja sama dostaje nieraz takie wiadomosci od roznych osob ze masakra i tez czesto nie odpisuje. zdjecie jest tu bardziej cos na wzor zaufania w pewnym sensie

Gość Little Lost
podejrzane? Zauwazylem, ze 99% dziewczyn na sympatii ma strasznie taka hmm wygladzona? cere. A to nie jest podejrzane? dlaczego wszystkie takie gladkie sa? Nie zrozum mnie zle ze ja mam s tym problem bo akurat nie przywiazuje az takiej wagi do wygladu. Probuje ukazac, ze kazda dziewczyna posiadajaca gladka cere moze rowniez wydac sie podejrzana.

Gość gość
Ale na wygładzonej focie nadal widać jej osobę, o ile oczywiście nie podmieniła fity. A u ciebie? Zero, nic, null ! I to jest podejrzane- logujesz się na portal randkowy, a nie dodajesz foty? to od razu nasuwa podejrzenie, że się ukrywasz i NIE MASZ CZYSTYCH INTENCJI. Czy teraz dotarło? :(

Gość martyna12211
wiec widzisz masz swoje atuty tak? madry ambitny wykształcony znajacy w dobrym stopniu jezyk angielski jesli chodzi o opisany wyglad moim zdaniem z takimi zaletami raczej nie powinnes miec problemu ze znalezieniem kobiety

Gość Little Lost
Niby masz racje aczkolwiek nie jest ciekawie jak zdjecie robi sie poprostu wyznacznikiem wartosci? Ja moglbym napisac do kogos bez zdjecie lecz z ciekawym opisem. Szerokim lukiem omijam panienki z typowym "napisz a sie dowiesz", bo jesli ktos nie potrafi chociaz paru zdan sklepac o sobie to poprostu nie wyglada to kolorowo. No ale mozesz miec inne zdanie na ten temat:)

Gość gość
A tak nawiasem mówiąc, to nie za duży wybór na tej sympatii, nie sądzisz? Tzn. z kobietami nie wiem, jak jest, ale ja jestem z Poznania, a więc dużego miasta i wyboru mężczyzn w moim wieku tam nie ma zbyt dużego :(

Gość martyna12211
masz gg czy cos ?

Gość Little Lost
Alez ja uzupelnilem dane odnosnie swojego wygladu:) Wchodzac na profil dowiesz sie: 1.Ile mam wzrostu 2.Kolor oczu 3.Sylwetka Jesli ktos ma wygladzona fotke a w rzeczywistosci wyglada inaczej to jest to oszustwo(idac Twoim tokiem myslenia). Poprostu uwazasz, ze uzytkownicy bez zdjecia sa oszustami a wygladzone dziewczyny z photoshopem sa w porzadku.

Gość gość
Rozumiem, że ten element tajemniczości jest "fajny", ale musisz też zrozumiec, że na kobiety w sieci czycha dużo niebezpieczeństw i dlatego mówię, jak to mogą odbierać. Na pewno nie wszystkie tak to postrzegają, ja jednak czuję się bezpieczniej, jeśli facet ma fotkę :) ale wygląd nie ma dla mnie znaczenia. W pierwszej kolejności napiszę do nieatrakcyjnego, ale który ma ciekawy opis i przede wszystkim zainteresowania. Nie piszę też do ewidentnych lowelasów.

Gość gość
LL- dalej do ciebie nie dociera, o czym mówię, więc widze, że nie mamy o czym w ogóle rozmawiać, bo nie jesteś w stanie ogarnąć tego umysłem... <ściana> :(