Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Little Lost

Dziewczyny dziewczyny

Polecane posty

Gość Little Lost
mam maile mn1332@wp.pl Ja nie chce przeciez umawiac sie nastepnego dnia. Mysle, ze proces poznania sie powinien trwac jakis czas a tak naprawde fotke mozna zawsze podmienic wiec z tym bezpieczenstwem nie jest to w 100% wiarygodne.

Gość martyna12211
ja np na zdjeciach mam gładka cere i w rzeczywistosci tez jest gładka wiec tu sie nie zgodze. wiesz hehe niektore kobiety propbuja byc piekne i chca byc piekne dlatego tez szukaja i sprawdzaja kazdy sposob odmłodzenia sie i upiekszenia.

Gość gość
Oczywiście, że nie, ale na takich portalach decyduje pierwsze wrażenie, więc jak facet nie ma fotki, to go z góry skreśla większość kobiet. A jak ma, to dopiero w drugiej kolejności taka babka pomyśli, czy ma autentyczną fotę- ale może już zagada i nawiąże się nić kontaktu. Więc nie dziw się, że tak reagują na ciebie kobiety na sympatii.

Gość Little Lost
Jestem w stanie ogarnac tylko Ty jako dziewczyna widzisz ta sytuacje tylko w jedna strone. Tak jak mowilem facet bez zdjecia musi byc oszustem a dziewczyna ze zdjeciem na ktorym nie wyglada jak w rzeczywistosci jest w porzadku. Nie mam problemu z tym, ze niektore uzywaja "dopalaczy zdjeciowych" jednak poprostu nie zgadzam sie, ze kazdy facet bez zdjecia jest zly i niewiarygodny. Mam dosyc dobry i dlugi opis, czy wg Ciebie z takim opisem i bez zdjecia jestem mniej wiarygodny niz ktos ze zdjeciam a "napisz a sie dowiesz" opisem?

Gość Little Lost
Pierwsze wrazenie? Ale widzisz o tym wlasnie mowie. Moim pierwszym wrazeniem jest opis, Twoim pierwszym wrazeniem moze byc zdjecie.

Gość gość
a sam zaczepiasz kobiety bez zdjęć?

Gość gość
Oczywiście, że fota upiększona kobiety jest NIE FAIR, ale to coś innego od "niewiarygodny profil". Nie mając foty jesteś NIEWIARYGODNY ZE WZGLĘDÓW BEZPIECZEŃSTWA, czy tego chcesz czy nie- JESTEŚ TAK ODBIERANY PRZEZ WIĘKSZOŚC KOBIET. Nawet, jeśli ma to słabe podstawy- ale, jak już mówiłam, na decyzję o kontakcie lub nie kobiety poświęcają tam zaledwie chwilę i od razu SZUFLADKUJĄ. Pogódź się z tym [nie, nie mówię, ze to dobre- ale tak po prostu jest]

Gość Little Lost
Pogodz sie z tym? Nie rob ze mnie desperata ktopry na sile kogos szuka:) No nic nie wniesiemy do rozmowy, Ty swoje ja swoje.

Gość gość
Little Lost, zadałam Ci pytanie - na jakiej podstawie Ty dokonujesz selekcji? Bo ja miałam profil bez zdjęcia i pies z kulawą nogą mnie nie zaczepił, jak tylko dodałam fotkę, od razu znalazła się masa chętnych

Gość gość
Nie robię desperata. Pogódź się, czyli nie dziw się po prostu mechanizmom rządzącym takimi portalikami. Dobranoc

Gość martyna12211
złotko... no dobrze jeszcze raz powoli hehe chodzi mi o to ze jezeli szukasz dziewczyny na portalach internetowych tak jak wczesniej ktos wspomniał liczy sie pierwsze wrazenie czyli wyglad niestety duzo osob w dzisiejszych czasach patrzy na to na pierwszym miejscu na portalach internetowych. nie patrza na twoj opis na twoj opisany wyglad lecz szukaja zdjecia. spojrz jesli ty wejdziesz na profil jakiejs kobiety prawda? to obejrzysz zdjecie i stwierdzisz ta dziewczyna jest taka czy taka bo np uzywa programow do przerobki zdjec. a teraz odwrocmy sytuacje wchodzac na twoj profil nie znajdziemy zdjecia jedynie opis. ktory moze byc zawyzony lub zanizony zalezy jakie masz mniemanie o sobie. ja teraz nie popieram tego ze zle robisz czy dobrze niewstawiajac zdjecia nie oceniam cie. tylko chce ci wytłumaczyc ze niestety szukajac panienek na necie musisz sie tego spodziewac ze kazdy chce ogladac zdjecie. napisałam ci wiadomosc juz na email

Gość Little Lost
Czytam opisy bo naprawde mozna z nich duzo wywnioskowac. Ktos moze byc super ladny a jesli bedzie mial wypisane glupoty o sobie to omine. 4 chyba wysylaly jakas prozbe o dodanie zdjecia ale oczywiscie je olalem:)

Gość gość
ale zanim przeczytasz opis - na jakiej podstawie docierasz do profilu? jaką selekcję przeprowadzasz?

Gość gość
chodzi mi o to, co sprawia, że klikasz na daną osobę by o niej poczytać? przypadkiem nie fotka?

Gość Little Lost
Masz racje ale pierwsze wrazenie moze byc rozne! Kiedys lata temu latala za mna dziewczyna ktora w ogole mi sie nie podobala z wygladu jednak przez jej pasje, determinacje i podejscie raz sie z nia umowilem i potem troche biegalem za nia ja:) Moze to inna sytuacja bo tamta byla poznana na zywo aczkolwiek chce tylko powiedziec, ze pierwsze wrazenie to dosyc szerokie pojecie. U mnie pierwszym wrazeniem jest opis, jesli widze ze dziewczyna lubi np sporty, jest aktywna to od razu czuje pociag nie widzac nawet jej zdjecia. No ale kazdy ma inadzej, nie kwestionuje tego co mowisz:)

Gość Little Lost
Wiek sylwetka wojewodztwo