Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra92

Biedny misio prawiczandra nie może sobie dziewczyny znaleźć

Polecane posty

Gość gość
No i to w tym zdrożnego, że ciekawe, czy by ci było to takie obojętne, gdybyś dowiedział się, że dla swojej wybranki też jesteś takim "zapychaczem samotności" :P że np. podobał jej się też inny facet, ale skoro on jej nie chciał, to z braku laku wzięła ciebie ;d wiem, że to prowo, ale nudzi mi się :)

Gość gość
ok takim tokiem to werka i magda tez sa samotne jak palec az serduszko sciska wszyscy samotni w sieci

Gość Czandra21
Mnie się wydawało że póki nie jestem w związku z kimś to mam prawo sobie poznawać różne dziewczyny a nie tylko skupiać się na jednej (szczególnie że mi nie szło już wtedy z Magdą). Chciałem zwielokrotnić swoje szansę na dziewczynę. Później bym sobie pluł w brodę że nie zaznajomiłem się z taką a taką dziewczyną, że miałem zbyt wąskie horyzonty. A taka sytuacja jak przytoczona faktycznie nie jest za fajna dla faceta. Lepiej jednak być tą najlepszą partią.

Gość gość
czanderku jak ktos ma pokrecony charakterek to nawet jak złowi zdobych to ona mu sie wyslizgnie bo faceta z problemami kwalifikujacymi sie juz do psychitary nie chca kobiety facet ma byc ostoja dla kobiety a nie sam sie w mankiet wypłakiwac powodzenia

Gość Czandra21
Co wy tak wszyscy mnie za słabeusza macie. Nie mam się z czego obecnie cieszyć (i każdy na moim miejscu by prezentował podobną postawę) ale wystarczy niewiele bym zaczął.

Gość Czandra21
Gdyby mi się udało zamienić parę słów z dziewczyną, wziąć numer, umówić się na kolejne spotkanie to już bym był uhahany bardzo.

Gość gość
Masz to szczęście, że jesteś facetem, więc możesz się ogarnąć i zacząć działać :classic_cool:

Gość O  la  la
W czym masz problem że nie masz dziewczyny. Nie potrafisz nawiązywać relacji ? :(

Gość Czandra21
No na to wygląda że niezbyt posiadłem tą umiejętność.

Gość gość
Jesteś nieśmiały ? :(

Gość gość
a ty co, desperatka udająca współczucie? XD

Gość Czandra21
Nie powiedziałbym że nieśmiały.

Gość Czandra21
To jutro powtórzę swoje dzisiejsze kawkowanie, żebym nie był gołosłowny. No i co myślicie o konglomeracie takich cech?

Gość gość
Aa,, no niezbyt dobrze to wróży na przyszłość, popracuj nad sobą :P

Gość Czandra21
Na razie troszkę poczytałem o tym jak rozpocząć rozmowę z nieznajomą dziewczyną i wypróbowałem na wspomnianej ekspedientce.

Gość Czandra21
I takiego zgrabnego zagadania można się nauczyć ale na dłuższą metę udawać kogoś innego to nie zamierzam. Nawet nie jest to możliwe.

Gość gość
No właśnie, długo nie wyrobisz udając kogoś, kim nie jesteś :D

Gość Czandra21
Mój psychoanalityk to szmaciarz po stokroć. Dałem mu w sumie kilkaset złotych i nie pomógł mi rozwiązać moich problemów.

Gość Aerofłot
Macie dla mnie jakieś najnowsze rady jakby sobie tu dziewczynkę znaleźć?

Gość Czandra21
Powiecie coś, proszę, bo problemm jest dalej żywy.

Gość Czandra21
Chyba żartujesz. Odpada całkowicie ten sposób. Ja bym chciał w świecie realnym poznać jak inni.

Gość gość
Ty nie chcesz skorzystać z żadnych rad jakie tu dajemy. W twoim pustym łbie tak naprawdę nie chcesz mieć dziewczyny. Ty lubisz się żalić i będziesz tu się żalił do śmierci lub do odłączenia internetu. Weż się k***a człowieku w garść. Widzisz ile już zmarnowałeś czasu? Będziesz wciąż rozpamiętywał klęski to nigdy nie znajdziesz dziewczyny. Chciałbyś mieć taką użalającą się c**ę przy swoim boku? Druga sprawa. Nie chciały cię bo byłeś c***a. Tak byłeś c***a ale o tym nie wiedziałeś. Potrzecie one wolały kogoś innego i to ich był własny wybór. Nie możesz nikogo zmusić do bycia z tobą tylko że ty tego chcesz. Kolejne pytanie: Czy chcialbyś aby o ciebie zabiegała dziewczyna której ty się nie podobasz i wiesz że ona nie jest w twoim typie?

Gość gość
Bo jęczysz gorzej niż baba. Madzia Werka jedno i to samo p********ie. I bardzo dobrze że nikt cię tu lubi.

Gość gość
tu nie lubi. Nie jesteś godny nosić spodni i mieć jaj.

Gość gość
nie c i o t a tylko c****** a

Gość gość
"Ja się Werce nie podobam a jakiś kmiotek z twarzą gryzonia znajduje u niej poklask. To jest absurd." x No i widzisz. Nie podobasz jej się to nie podobasz. Małpa by zrozumiała. Ponawiam pytanie:Czy chcialbyś aby o ciebie zabiegała dziewczyna której ty się nie podobasz i wiesz że ona nie jest w twoim typie?