Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ezperanssa

jaka koszula do porodu JAKA na pobyt w szpitalu

Polecane posty

Gość gość
Nadaje sie. Ja wolalam odchylana,ale w tych latwo wietrzyc cycki:P dziewczyny praktycznie na oddziale nie zapinaly tych guzikow. Do porodu,przynajmniej u nas dostawalo sie podczas przyjecia na porodowke.

Gość ezperanssa
rozumiem, że do porodu dają szpitalną..? chociaż z tego co słyszałam to brać najgorszą..

nadaje się super do karmienia. miałam intentiko fason tylko inny kolor. bardzo wygodnie mi się karmiło w szpitalu. a do porodu najlepiej jakąś, której nie szkoda, że się zaplami krwią czy zaleje wodami płodowymi. ja po pierwszym porodzie koszulę wyrzuciłam do kosza... a po drugim miałam czyściutką :P

Gość Tesciowa mnie maca
Wlasnie a ja tez chcialam kupic i na allegro kosztuje nie wiecej niz 20 zl Asie balam ze bedzie szajs.ja chwalicie to biore 3 sztuki bo nie chce w brudnej chodzic , czytalam ze lepiej jest miec na przebranie bo Maluszek ulewa

też miałam takie, kupiłam dwie ze szlafrokami na allegro. Na podobnej aukcji znalazłam podobne tylko na ramiączka i te były do porodu.

Gość gość
do porodu tą jakąś starą albo szpitalną to całe w krwi będzie ja brałam cały czas szpitalne bo krew się lała ze mnie 2 dni a nie leżałam w majtkach żeby wszystko oddychało tylko pieluchę pod tyłek. Nie ma się wtedy siły myśleć o tym czy koszula nie podchodzi i się nie brudzi, zresztą i tak leży się na ich prześcieradle i pod ich pościelą więc swoja koszula na nie wiele się zdaje nawet w aspekcie estetycznym :)

Gość ezperanssa
no to super w takim razie zamawiam, dobrze że nie szajs jak ktoś napisał:) i cena przyzwoita