Gość Katee8 Napisano Wrzesień 2, 2013 witam, niedługo planuję przeprowadzkę w Szczecinie (pierwsza przeprowadzka), mam sporo rzeczy, więc chce skorzystać z firmy przeprowadzkowej. możecie mi coś polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leopardd Napisano Wrzesień 2, 2013 wynajmij sobie jakiegoś busa i weź sąsiada do pomocy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolorowyadam Napisano Wrzesień 2, 2013 zobacz sobie ofertę dts - http://przeprowadzki.pl/ korzystałem z ich usług w Gdańsku, ale wydaje mi się, że działają też w innych miastach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2014 Ja mogę polecić firmę ze Szczecina http://www.emkatrans.pl/ :) tez sie z nimi przeprowadzalam i bylam bardzo zadowolona. Wszystko poszło sprawnie, pomogli mi w montażu mebli w nowym mieszkaniu, super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klamila Napisano Lipiec 22, 2014 Powiem szczerze,że bardzo dobrą i zarazem tanią firmą przewozową jest GoodDonePL . Dzięki tej firmie szybko i za niewielkie pieniądze przeprowadziłam się do innego oddalonego o 60km miasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2014 A gdzie się przeprowadzasz? Ja znalazłam bardzo fajną kawalerkę na Bezrzeczu przez www.city-szczecin.pl. A w przeprowadzce pomagał mi kolega co ma uto dostawcze, zresztą jeszcze nie mam aż tak dużo rzeczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2014 Wakacyjne przeprowadzki <3 Ale sąsiadkami nie będziemy, bo ja Bukowo, tutaj konkretnie http://www.steed.pl/szczecin-os-cztery-pory-roku-ul-kolonistow1.htm Cieszę się, że czasy wynajmowania w końcu za nami, to była maskra, przeprowadzka średnio co dwa lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kossa Napisano Czerwiec 23, 2015 Jeżeli chodzi o firmy tego typu, to wiem, że Japa jest godna zaufania. Tutaj znajdziesz do nich namiary: http://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Chłopaki są bardzo fajni i sympatyczni, no i na pewno Ci we wszystkim pomogą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2016 www.k-trans.pl Przeprowadzki / Transport Najtaniej w Mieście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monikaaaamo Napisano Wrzesień 24, 2016 potwierdzam korzystałam i jestem mega zadowolony no i cena przystępna w porównaniu do innych polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość braya Napisano Wrzesień 28, 2016 Ze swojej strony mogę polecić firmę Japa&Co. To są prawdziwi profesjonaliści. A do tego mają dobre ceny, także warto skorzystać z ich usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2017 Znam jedynie dobrą na terenie Trójmiasta, jeśli tobie to nie pomorze to może komuś innemu z forum dlatego i tak napisze. Firma prowadzi ta stronę www.przeprowadzkigdansk.eu/ , można zajrzeć i zobaczyć ich ofertę (a mają bardzo bogatą, dlatego tym bardziej warto). Ogólnie mają napisane, że świadczą usługi na terenie kraju i Europy, ale nie wiem jak to się przekłada w praktyce, bo usługi w sprawie przeprowadzki raczej chyba jedynie na terenie Trójmiasta. Ale upewnij się, bo nie wiem. Ogólnie bardzo polecam ich, przyjemnie mi się współpracowało, przeprowadzka przebiegła szybko i mogłam liczyć od nich na pomoc pod każdym względem –a to naprawdę dużo! Warto zainwestować w taką pomoc, zwłaszcza jak się jest samotną kobietą. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diggity Napisano Styczeń 27, 2017 Ja Ci polecam kontakt z tą firmą: http://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Wszystko Ci szybko i sprawnie przewiozą, a żadna z Twoich rzeczy nie będzie miała nawet najmniejszej rysy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna_Daria 0 Napisano Luty 8, 2017 Niestety już parę razy musiałam się przeprowadzić i wiem jaki to problem. W takiej sytuacji bardzo ważne jest mieć w co się spakować. Ubrania zawsze przewoziłam w torbach i walizach, ale już resztę rzeczy w opakowaniach transportowych. Podczas ostatniej przeprowadzki kupiliśmy takie opakowania ze strony pakobud i chyba pierwszy raz nic mi się nie rozerwało i nie stłukło podczas przeprowadzki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość viewa Napisano Kwiecień 27, 2017 Faktyczne najlepszą firmą zajmującą się przeprowadzkami jest Japa&Co. Zresztą warto do nich przedzwonić i samemu się przekonać. Naprawdę są godni polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 15, 2017 U nas również sprawdziła się firma www.przeprowadzkigdansk.eu , bardzo miło wspominam współprace z zeszłego roku, z cała pewnością jak by mi przyszło skorzystać z podobnych usług raz jeszcze, wybrała bym ponownie właśnie ich, polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lestra Napisano Maj 24, 2017 Nie zastanawiaj się, tylko odezwij się do firmy Japa&CO. Mają najlepszych pracowników i najlepsze ceny. Jestem przekonana, że będziesz zadowolona z ich usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2018 Jeśli nadal szukacie dobrego lokum, polecam osiedle pod Szczecinem u http://www.gryfdevelopment.pl/ . Sa to mieszkania bez pośredników wiec i cena bardziej korzystna. Wiec jeśli planujecie przeprowadzkę, to może to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2018 Jak przeprowadzki do szczecina to https://www.r1trans.com Przeprowadzają z każdego miasta w Polsce a już szczególnie jeżeli chodzi o przeprowadzki szczecin warszawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolajna_Koc Napisano Maj 25, 2018 jeśli chodzi o zakup mieszkania w Szczecinie to pamiętam, że spędziłam długie godziny na szukaniu fajnych ofert. Wiadomo, że tych osiedli powstaje coraz więcej w mieście. Ostatecznie skorzystałam z pomocy firmy NMSzczecin. Znalazłam w ich ofercie mieszkanie idealnie odpowiadające mi pod kątem lokalizacji, metrażu i ceny. Dodatkowo przekonał mnie fakt, że było wykończone ( w wysokim standardzie ) i w korzystnej cenie. Waro zerknąć na ich ofertę, stale się poszerza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hadsa Napisano Czerwiec 13, 2018 A odzywałeś się do firmy Japa&Co? Oni są najlepsi, jeżeli chodzi o przeprowadzki. Jeżeli jeszcze do nich nie dzwoniłeś, to zrób to koniecznie, a się nie zawiedziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madziakks27 Napisano Listopad 15, 2018 Jak się przeprowadzaliśmy do nowego mieszkania to korzystaliśmy z firmy Jaca-Trans . Wszystko poszło szybko i sprawnie. Mieliśmy trochę cennych rzeczy, ale żadna z nich nie ucierpiała . Śmiało mogę polecić https://www.przeprowadzkijacatrans.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Plion Napisano Kwiecień 11, 2019 Na terenie Warszawy nie ma lepszej firmy do przeprowadzek niż www.warszawaprzeprowadzki.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosotra 2 Napisano Czerwiec 28, 2021 Japa&Co jest bezkonkurencyjna w sprawach przeprowadzek. Mają super ekipę, która wszystko szybko ogarnia cały ten bałagan i pomaga na każdym etapie. Nie mają sobie równych, serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosotra 2 Napisano Styczeń 24, 2022 Najlepszą firmą, która zajmuje się przeprowadzkami jest Japa&Co. I na pewno potwierdzi to każdy, kto miał z nimi do czynienia. Są profesjonalistami w każdym calu, zawsze przygotowani i chętni do pomocy. Na nich zawsze można liczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
durla 0 Napisano Marzec 30, 2022 Muszę przyznać, że faktycznie Japa&Co jest najlepszą firmą od przeprowadzek. Bez względu na to jak dużo rzeczy jest do przewiezienia, i jakie są to rzeczy, to oni sobie bez problemu poradzą ze wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosotra 2 Napisano Kwiecień 24, 2023 Poczytajcie sobie też poradniki na stronie Japa&Co. Dzięki paru minutom lektury zaoszczędzi się sporo nerwów i czasu, bo tam jest wszystko fajnie wyjaśniona co zrobić, żeby przeprowadzka poszła łatwo i sprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igulla 0 Napisano Grudzień 21, 2023 Przeprowadzka to nigdy nie jest łatwa sprawa. Ale faktycznie jeżeli macie na głowie przeprowadzkę, to Japa&Co będzie najlepszym wyborem. Są solidni, sprawnie wszystko ogarniają i do tego mają dobre ceny. Wydaje mi się, że nikogo lepszego nie znajdziecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach