Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maseczkaróżana

A ja mam zajefajnego męża

Polecane posty

Gość maseczkaróżana

Pisałam tu wczoraj o tym, ze mam szczęście mieć fajnego męż, a niektórym na to, ze ktoś może mieć miło w życiu tylko "żółć się ulewała" ;) To dodam, ze chyba kupimy sobie nowe autko : Forda Mondeo. Co sądzicie, "kochane"? Dla 2 osób i czasem psa :) Może kiedyś jakiegoś dzieciaka.

Gość gość
"Kochana" ja wolę swoje życie i nie narzekam, jestem w ciąży mam ładną działkę po za miastem, na której już nie długo zamieszkamy w drewnianym domu, psa nie będziemy musieli wozić no chyba że do weterynarza. Ford mondeo? najgorszy samochód jaki jest do kupienia to właśnie taki. mój znajomy właśnie taki kupił 4 lata temu i nie sprzeda go ponieważ tyle kasy ile w niego włożył w naprawy nigdy mu się nie zwróci.

Gość gość
fordem mondeo się chwalisz? żenujące, ty chyba na serio masz bardzo smutne życie, skoro na kafe musisz się "dowartościować"

Gość gość
Kiedyś kupicie dzieciaczka ?

Gość gość
a my mamy dwa samochody i dwa mieszkania, to już w goole mój mąż jest super zajefajny??? Ja go uwielbiam za co innego, poczucie humoru, doskonale utrafia w mój czuły punkt śmiechu :-) Szanuje mnie, stara się o nasz związek, małżeństwo kwitnie a 2,5 letni syn to uzupełnienie tego do czego dążymy całe życie. Takiej miłości życzę i Tobie.

Gość gość
chyba dawno nie było tu tak dennego watku , gorszy niz prowokacje

Gość gość
Ty się fordem chwalisz? no sorry, ale mój mąż mówi że "FORD GÓWNO WORT" , hehe, fordem, chwalić to się możesz Lexusem a nie fordem.

Gość gość
ford, jeszcze mondeo odradzam szczerze.

Gość gość
o ja p*****le, obudzila sie jakas spasiona królefffna, wp******ila kromke z pasztetowa i postanowila powymyslac bajki na kafe :D

Gość gość
Super że jesteś szczęśliwa. Jeżeli szanujesz innych ludzi i nie obnosisz się z tym az tak ostentacyjnie jak tu(to tylko glupi internet, anonimowość i dowolnośc zachowania więc ma się nijak do rzeczywistości) to ekstra,cieszę się z Tobą.Bardzo fajnie, ze potrafisz docenic swoje zycie,takim ludziom jest łatwiej. Pozdrawiam:)

Gość gość
a haa ha ha - jak fajnie ze na kafe tak wesolo !

Gość gość
zapomniala dopisac ze ten ford to 1998 roku :D:D:D