Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aluska000

chyba jestem w ciąży

Polecane posty

Hej dziewczyny,temat pewnie już był nie raz. Podejrzewam że jestem w ciąży.Do ostatniej @ brałam tabletki anty-ovulastan fortecykle miałam regularne tak co 28-29 dni,. niedawno zauwazyłam u siebie zmiany,tj. bolesnośc piersi,ściemniałe brodawki i linia na brzuszku,ból w podbrzuszu.Obecnie jestem w 19dniu cyklu,z partnerem współżyłam (bez zabezpieczenia oczywiście) w 9,10,11 i 15 dniu cyklu,bóle podbrzusza mam od jakichś 5 dni oraz upławy białe gumowate od jakichś trzech dni,w drugim dniu z lekkim przebarwieniem jak od krwi.Robiłam dziś rano test który wyszedł negatywny,a @ powinnam dostać 12.09.I teraz nie wiem czy po prostu test jeszcze nic nie wykrył czy to może jednak nie ciąża.Prosze o jakieś rady

Gość gość
za wcześnie żaden test ci jeszcze nie wykryje też jak nawiedzona robiłam od 8 dnia po owu a test wyszedł dopiero w 13 dniu po owu

przecież ja nie wytrzymam tyle czasu :) chciałabym żeby to bya ciąża,albo bym nie chciała, nawet sama nie wiem,ale to może być to? nawet nie wiem kiedy dokładnie mam owulacje ani nic bo w te dni nigdy nie zauważałam zmian w swoim organizmie no i jakoś nigdy sie specjalnie nad tym nie zastanawiałam

Gość gość
myśle że na takie objawy jak Ty mowisz to za wczesnie. jak sie czlowiek za bardzo w siebie wsłuch uje to potem wymyśla. ;) (wiem z autopsji) ale pewnie,, ze to moze byc ciąża, nie takie przypadki zna historia ;p a skoro nie wiesz jeszcze sama, czy chcesz dzidziusia czy nie, to proponuje sie po prostu nad tym spokojnie zastanowić i cierpliwie poczekać kilka dni aż będzie mozna zrobic wiarygodny jest ;) ja np dzis dopiero dowiedziałam się na 100% od gina ze nie jestem w ciązy a czekałam na to info od 15 lipca, wiec da sie wytrzymać ;p a z tego zastanawiania kto wie co Ci wyjdzie, moze teraz w ciąży nie jestes, ale za chwile odstawisz tabsy? ;) pozdrawiam!

Ale ja już nie biorę tabsów i to świadomie,chyba jednak chciałabym dzidziusia,teraz jak się nad tym zastanowię i w ogóle ta mysl że mogłabym to chciałabym i chciałabym wiedziec na już :)

mówisz że za wczesnie na te objawy ale mam bołe w podbrzuszu i te piersi,ta linia... to w takim razie z czego to :(

Gość gość
ty wiesz kiedy sie moze linia na brzuchu pojawić i z jakiego powodu? nie w 19 dniu cyklu, bo wtedy nie masz żadnych szans na objawy ciążowe, raczej na owulacyjne, poznaj dziewczyno swój organizm i nie pisz takich głupot, zwłaszcza jak chcesz być matką

moim zdaniem to stanowczo za wczesnie ma test, ja zrobilam 4 dni przed spodziewana @ to bylo 10 dni po zabiegu, test wyszedl ale kreska byla tak jasna ze myslalam ze mam urojenia, niestety musisz czekac, do 12 jeszcze troche :)

Gość gość
Bierzesz tabletki i to pewnie ich skutki. Podczas brania tabletek nie ma czegoś takiego jak cykl.Nie ma owulacji.Te twoje objawy to też po części urojenia.Kreska ciążowa na brzuchu nie robi się zaraz po zapłodnieniu!!!!!! Wymyślasz i świrujesz i to tyle.

Gość gość
linia na brzuchu to raczej w 19 tygodniu ciąży, napewno nie w 19 dniu!