Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przymusowe leczenie

Polecane posty

Gość gość

mój 20-letni syn od kilku miesięcy upija sie sie raz albo 2 razy w tygodniu. Picie nie kończy sie na jednym piwie. Zawsze do końca, ile ma sił. Jest bez pieniędzy, zawsze sie ktos znajdzie, że mu postawi. Do maj asie uczył, teraz dostal sie na studia, ale czy bedzie studiował? coraz więcej sie zastanawiam. Myślę jak mu pomóc, o poradni, psychologu nie ma mowy, na nic się nie chce zgodzić. Dochodzi do ataków agresji. Czy on juz wymaga leczenia? czy mozna wbrew jego woli?

Gość gość
tak się kończy bezstresowe wychowanie, trzeba było gówniarzowi dawać w p i e r d o l, no ale jak się chowało jak jajko i teraz też nie wie co się zrobić, to widocznie nie nadajesz się na rodzica a twoje metody wychowawcze bezstresowe się nie sprawdziły...

Gość trzy siostry
jest cos takiego ale ma krotkie nogi

Gość gość
oj tam... też tak piłam i mi przeszło.... młody jest i może trochę nieszczęśliwy albo po prostu wyszaleć się chce... na razie bym się nie przejmowała... jak zacznie pić częściej i zawalać przez picie różne sprawy to zaczęłabym się martwić...

Gość gość
haha! każdy 20-latek posiadający jakieś życie towarzyskie upija się 1-2 x w tygodniu. nic dziwnego, że syn ma ataki agresji skoro matka wariatka go wysyła do poradni z powodu jednej imprezy na tydzień:D