Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jego gosc mo

Co czekam matke malej Madzi w wiezieniu skazani juz zapowiedzieli

Polecane posty

Gość gość
Mam nadzieje że sooka nie bedzie miała łatwego życia w pierdlu. Powinni ją napier dalać, g*****ć i d*psko jej porządnie przecwelić szczotą od kibla, powinna szczoteczką do zębów płucować podłogi, żreć suchy chleb i chlać wode z kibla, spać na podłodze w kącie i pucować ustami kibelek. na moje nie wytrzyma psychicznie, niedługo dojdą nas wieści o tym że albo popelnila samobój albo o tym ze w akcie desperacji zabiła współwięźnia TAKIE traktowanie będzie dla niej karą! a nie siedzenie na wikcie, oglądanie telewizorka, czytanie gazetek, cieplutkie jedzonki na czas, gdzie koszt miesieczny utrzymania więźnia to 2500/mc to ma być koorva kara?!!!

Gość Zakochany w Pięknej Kasi
powyżej napisała katoliczka

Gość gość
Dokładnie, tyle to ja nawet nie zarobię.................

Gość powinni jej
co godzine wsadzac w doope taboret 🖐️

Gość jfdaaaaaadj3aaaaaaa
jaki wyrok??? ile lat

Gość gość
przecież ona to lubi...

Dostała 25 lat.Stanowczo za mało jak dla mnie.Chociaż myślę,że się zabije w więzieniu bo nie wytrzyma psychicznie.

Gość Zakochany w Pięknej Kasi
niech dopuszczą ją do głosu, coś czuje, że bedzie szok

Gość diiiiafi
Nikt jej nic nie zrobi, możecie być o to spokojni :) będą jej musieli pilnować jak oczka w glowie, bo inaczej sprawa trafi do prasy, a żadne więzienie nie chce takiego rozgłosu. Zresztą tam ludzie pracują i są odpowiedzialni za bezpieczeństwo więźniów :) wiem bo mój znajomy siedział i jak pobili takiego jednego to oni mieli karę a klawisz został bez premii, z naganą...i potem już ze względu na niego nic nie robili, bo im było szkoda faceta że przez nich zostanie bez roboty. Zresztą po waszych wypowiedziach widać że za dużo żeście się naoglądali hamerykańskich filmów :p

Gość mataczz
o i pisze to naród z wielkimi tradycjami chrzescijanskimi , naród ludzie gdzie katolik to przewaga , a moze i sam katolik to pisze :) normalnie wymiekam

Gość gość
państwo katoli :o ponoć przebaczać macie? :o co za żal ta wiara

Gość gość
Podobno tak Polska kochała Jana Pawła taka dumna a przecież on powiedział: "Trzeba kochać, nam nie wolno nienawidzić" i jak to się ma do was cudni przebaczający Katolicy. Co tydzień na mszy modlicie się " odpuść nam nasze winy jako i my ODPUSZCZAMY (...) " obłuda hipokryzja i zakłamanie

Gość gość
ja jestem akurat ateistą i załuję, że nie ma już PRL'u, bo za to co zrobiła by dyndała na szubienicy 🖐️

Gość gość
K***a wszystko rozumiem ale takiego zakłamania nie potrafię - ok zrobiła co zrobiła 25 lat dostała i zamknijcie już mordy. Zastanawiam się tylko dlaczego bandy pedofilów, g****icieli nie sa tak przez was oskarzani i nie życzycie im tak źle jak jej - qrwa znaleźli sobie kozła ofiarnego świętojebliwi wszyscy a tak jakby wasze życie i myśli dobrze prześwietlić to poewnie niezle szambo by wyszło

Gość gość
wiesz dlaczego? bo z tego szmaciska zrobili gwiazde medialna, kurvva, z perfidnej morderczyni celebrytka sie stala!!!!!!! i to ludzi rozpierdala!

Gość gość
w pierdlu to nie tylko wiezniarki ja beda gnebic ale i klawisze. Mysle ze w przeciagu 5 lat sama sie zabije - zrobi nam przysluge

Gość gość
ależ nie, ona potrafi ludżmi manipulować, jak zacznie czarować, robić minki to wszyscy dadzą jej spokój, taka suka sobie poradzi...

Gość gość
czegoś takiego co zrobiła ta suka to się nie wybazca, to ci którzy jej bronią i uważają się za "katolików"- nimi nie są...