Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubimy podrozowac

Gdzie na Podroz poslubna

Polecane posty

Gość lubimy podrozowac
gość próbujcie na Kubę jeżeli macie ochotę, wszędzie warto lecieć każde miejsce ma swój urok x x Wiele ludzi proponuje aby leciec na Kube - faktycznie warto sie rozejzec za jakimis ofertami. Dziekuje :)

Gość lubimy podrozowac
a co myslicie nad Greci?

Gość gość
ojejku ale wam zazdroszczę :) ja już po wakacjach, a za rok to już z brzdącem to tez pewnie gdzieś bliżej będziemy lecieć... jeżlei macie ochotę na Kubę i chcecie gdzieś dalej to lećcie tam, póki nie macie dzieci wybierajcie dalsze rejony świata, szukaj na wakacje.pl - na tej stronie zebrane są oferty ze wszystkich biur podróży, lepiej w szukaniu zaawansowanym zaznacz bardziej znane biura jak np. rainbow tours, Itaka itp. wtedy Ci wyszuka pewne oferty. Powodzenia

Gość lubimy podrozowac
gość Przede wszystkim za wcześnie na jakieś rezerwacje wyjazdu na czerwiec przyszłego roku, ponieważ biura podróży nie maja jeszcze gotowych ofert. Masz mnóstwo czasu i jak zaczniesz myslec w kwietniu-maju to bedzie akurat. Poza tym wez pod uwagę,ze kierunki mocno egzotyczne latem są o wiele droższe bo mniej touroperatorów je organizuje. Zima to czas na dalekie i fajne kierunki, a latem w 90 % sa organizowane popularne destynacje. Owszem możecie polecieć nawet na księżyc w czerwcu, ale zapłacicie 2 -3 X więcej, gdyz takie imprezy są organizowane z reguły na zamówienie. Z kierunków realizowanych czarterowo, a tym samym w rozsądnych cenach , które moge Ci polecić nawet w czerwcu jest np. Dubaj Wiem trochę na ten temat, bo pracuje w biurze podrózy. POZDRAWIAM x x Dziekuje za Twoja odpowiedz. Chcielismy w czerwcu bo 31 Maja bierzemy slub i 4 czerwca chcielismy juz leciec :) Rowniez Pozdrawiam

Gość gość
W Grecji bedzie zimno na przełomie grudnia-stycznia, jeżlei chcecie ciepło to musicie gdzies dalej lecieć

Gość lubimy podrozowac
lubimy podrozowac a co myslicie nad Greci? x x Dlaczego ktos sie podszywa? Jak juz to do Grecji.

Gość gość
ojeje a ja cały czas myślałam że chodzi o grudzień 2013, koleżanka co pracuje w biurze ma rację, dalekie kierunki - zima, a w sezonie to np. właśnie Gracja. Grecja jest piekna i to w końcu Europa więc na luzaku ;)

Gość lubimy podrozowac
gość ojejku ale wam zazdroszczę ja już po wakacjach, a za rok to już z brzdącem to tez pewnie gdzieś bliżej będziemy lecieć... jeżlei macie ochotę na Kubę i chcecie gdzieś dalej to lećcie tam, póki nie macie dzieci wybierajcie dalsze rejony świata, szukaj na wakacje.pl - na tej stronie zebrane są oferty ze wszystkich biur podróży, lepiej w szukaniu zaawansowanym zaznacz bardziej znane biura jak np. rainbow tours, Itaka itp. wtedy Ci wyszuka pewne oferty. Powodzenia x x A gdzie teraz byliscie... Ojej to ja Tobie zazdroszcze ... Ja niestety w tym roku nigdzie nie bylam bo zalatwiamy wszystko na slub dopiero w grudniu lece aby juz pozaplacac wszystko i dopiero za rok lecimy - to dla nas szczegolny i wyjatkowy rok.

Gość gość
Jeśli wyjazd w czerwcu to równiez Wyspy Kanaryjskie są warte polecenia. Jest wiele hoteli o bdb standardzie oferujących dodatkowo pakiety dla nowożeńców. Na Fuertaventurze np. hotel R2 Pajara Beach z opcja all inclusive, wręcz stworzony dla na podróż poślubną.

Gość naiwniararara
Seszele, Bali i mnóstwo innych cudownych miejsc nadaje się na podroż poślubną :)

Gość lubimy podrozowac
ojeje a ja cały czas myślałam że chodzi o grudzień 2013, koleżanka co pracuje w biurze ma rację, dalekie kierunki - zima, a w sezonie to np. właśnie Gracja. Grecja jest piekna i to w końcu Europa więc na luzaku c x x Bylismy na Rodos rok temu i na Crecie tydzien tu i tydzien tu - chcialabym jednak troszke dalej. Zazwyczaj Europe zwiedzamy.

Gość lubimy podrozowac
a wyspy Galpagagos?

Gość lubimy podrozowac
Jeśli wyjazd w czerwcu to równiez Wyspy Kanaryjskie są warte polecenia. Jest wiele hoteli o bdb standardzie oferujących dodatkowo pakiety dla nowożeńców. Na Fuertaventurze np. hotel R2 Pajara Beach z opcja all inclusive, wręcz stworzony dla na podróż poślubną.x x x Dziekuje napewno sprawdze ten hotel. Ale tam sa chyba kamieniste plaze ?

Gość lubimy podrozowac
lubimy podrozowac a wyspy Galpagagos? x x Po co sie podszywasz? Jestes zalosna istota.

Gość gość
x x A gdzie teraz byliscie... Ojej to ja Tobie zazdroszcze ... Ja niestety w tym roku nigdzie nie bylam bo zalatwiamy wszystko na slub dopiero w grudniu lece aby juz pozaplacac wszystko i dopiero za rok lecimy - to dla nas szczegolny i wyjatkowy rok. x x bylismy w USA :) a za rok to już na pewno Europa bo z dzieciaczkiem ;)

Gość who are you
Witaj Autorko widze ze naskoczyly juz na Ciebie wredoty. JA proponuje Kube

Gość gość
w USA to na zmywachy chyba :D🖐️ ps. naucz sie pisac po polsku i nie udawaj juz takiego kosmopolity 🖐️

Gość gość
TO JA Z BIURA PODRÓŻY Ja na twoim miejscu trochę bałabym sie wpłacac zaliczkę, pewnie nie małą juz teraz. Pamiętasz z jakim hukiem upadła Triada, czy Sky Club? A w tym sezonie GTI? To były jedne z większych i bardziej zaufanych organizatorów, a jednak poległy, a wraz z nimi niestety pieniądze i marzenia klientów. Branża turystyczna już przewiduje kolejne upadki. Kase trzyma się przy sobie , a wyjazd załatwia najwcześniej 3 tygodnie wcześniej ( choć to tez nie gwarantuje, że polecisz,jeśli upadnie biuro :-) ), ale te 3 tyg dają Ci przynajmniej gwarancję, niezmiennosci ceny, na wypadek np. wzrostu cen paliwa lotniczego, czy kursu walut. Kupujac wcześniej zawsze o to pytaj, bo niektóre biura dają taka gwarancje nawet przy wczesnym zakupie. Jeśli nie masz GWARANCJI NIEZMIENNOŚCI CENY to nie kupuj wcześniej niz 3 tyg przed, wtedy niezmiennośc ceny wynika juz z warunków uczestnictwa

Gość gość
zmywaku* 🖐️

Gość lubimy podrozowac
gość x x A gdzie teraz byliscie... Ojej to ja Tobie zazdroszcze ... Ja niestety w tym roku nigdzie nie bylam bo zalatwiamy wszystko na slub dopiero w grudniu lece aby juz pozaplacac wszystko i dopiero za rok lecimy - to dla nas szczegolny i wyjatkowy rok. x x bylismy w USA a za rok to już na pewno Europa bo z dzieciaczkiem x x Ale fajnie My bylismy w Vegas 4 lata temu. Bylo bajecznie i strasznie goraco. A gdzie dokladnie w USA byliscie ? :)

Gość gość
To JA Z BIURA - a jakie biura uważasz za pewne? możesz coś polecić? Jeśli chodzi o Triade to miała kolosalne długi i mozna było przewidzieć ze splajtuje

Gość gość
Z BIURA PODRÓZY Na Fuertaventurze jest mnóstwo pięknych plaż piaszczystych Przy tym hotelu o którym pisałam jest mała piaszczysta zatoczka, a 500 m dalej publiczna, piękna piaszczysta plaża Sotavento.Kolejna blisko położona piaszczysta Costa Calma Są też w poblizu plaże dla naturystów i sama wyspa jest piekna, a hotel spełniłby Wasze oczekiwania.

Gość lubimy podrozowac
TO JA Z BIURA PODRÓŻY Ja na twoim miejscu trochę bałabym sie wpłacac zaliczkę, pewnie nie małą juz teraz. Pamiętasz z jakim hukiem upadła Triada, czy Sky Club? A w tym sezonie GTI? To były jedne z większych i bardziej zaufanych organizatorów, a jednak poległy, a wraz z nimi niestety pieniądze i marzenia klientów. Branża turystyczna już przewiduje kolejne upadki. Kase trzyma się przy sobie , a wyjazd załatwia najwcześniej 3 tygodnie wcześniej ( choć to tez nie gwarantuje, że polecisz,jeśli upadnie biuro ), ale te 3 tyg dają Ci przynajmniej gwarancję, niezmiennosci ceny, na wypadek np. wzrostu cen paliwa lotniczego, czy kursu walut. Kupujac wcześniej zawsze o to pytaj, bo niektóre biura dają taka gwarancje nawet przy wczesnym zakupie. Jeśli nie masz GWARANCJI NIEZMIENNOŚCI CENY to nie kupuj wcześniej niz 3 tyg przed, wtedy niezmiennośc ceny wynika juz z warunków uczestnictwa x x x Dziekuje za te informacje. Napewno sa przydatne i z masz racje...NASTRASZYLAS MNIE TROSZKE ... Jednak zakupie 3 tyg przed :)

Gość lubimy podrozowac
gość w USA to na zmywachy chyba ps. naucz sie pisac po polsku i nie udawaj juz takiego kosmopolity x x Zazdrosnico jak chcesz komus dogadywac to radze pisac poprawnie XD a nie z siebie blazno robisz.

Gość gość
poprawilam sie zaraz, w przeciwienstwie do ciebie, analfabetko🖐️

Gość gość
Ale fajnie My bylismy w Vegas 4 lata temu. Bylo bajecznie i strasznie goraco. A gdzie dokladnie w USA byliscie ? x x byliśmy w Nevadzie, Kalifornii, Arizonie (Wielki Kanion) LA i Vegas też :) super, ale to nie był raczej odpoczynek tylko "zwiedzanie" ;)

Gość gość
Z BIURA PODRÓŻY Ja ufam ITACE, choc tez różne rzeczy sie czyta na ich temat, ale jak upadłaby Itaka to byłabym mocno zdziwiona. Złe opinie pojawiają się na temat TUI, ale nie chce tu na nikogo jechać i bawić sie we wróżkę

Gość gość
"poprawilam sie zaraz, w przeciwienstwie do ciebie, analfabetko" wiemy ze tobie żal doope ściska :)

Gość gość
a co sądzisz o RAINBOW TOURS?

Gość lubimy podrozowac
"poprawilam sie zaraz, w przeciwienstwie do ciebie, analfabetko" wiemy ze tobie żal doope ściska x x x Dla Twojej wiadomosci wiem ze zrobilam blad w temacie i inteligencie chodzacy jak bys wiedziala nie da sie tego poprawic i w przeciwienstwie co do ciebie umiem czytac ze zrozumieniem i nie wyzywam innych ani nie nasmiewam sie z ich bledow. A niby czego ma mi zal d*pe sciskac? To chyba Tobie scista ze w d***e bylas i gowno widzialas.