Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubimy podrozowac

Gdzie na Podroz poslubna

Polecane posty

Gość lubimy podrozowac
Po za tym uwazam ze mimo to ze nie mieszkam w PL i nie pisze po pl na codzien od 20 lat i tak wcale nie odbiegam wiele od twojej pisowni :)

Gość gość
RAINBOW tez ok, ale Itaka z reguły ma ceny niższe

Gość gość
Z BIURA PODRÓŻY Możecie też pomyslec o Wyspach Zielonego Przylądka. Nie wiem jak ceny będą się kształtowały w przyszłym roku w czerwcu i czy beda takie imprezy realizowane, ale teraz pełen koszt 2 tygodni w 4 * hotelu z all inclusive kosztuje od 5000 tys. Podobne koszta za Kenię i Sri Lanke. Pomiędzy 5, a 7 tys jest już naprawde dobry hotel.

Gość gość
"w przeciwienstwie co do ciebie" :D:D:D

Gość August the 1st
A ja zawsze polecam Meksyk :D Ładne resorty, dużo atrakcji, piękne plaże, drobny biały piasek, czysta turkusowa woda, super widoczki na zdjęcia z urlopu "miodowego". CO prawda akurat czerwiec nie jest dobrą porą, ale poczekałabym do chociaż do września czy nawet listopada. Byłam na początku września i niby to pora deszczowa i byle jaka, ale padało tylko w nocy, rano nie było już sladu i dwa razy w ciągu dnia po kilka minut. Jeśli chodzi o Kubę to nie podpowiem, ale na forum wakacje.pl ostatnio czytałam wątek o Cayo Guillermo http://www.wakacje.pl/forum/kuba/1035904-cayo-guillermo-fotek-kilka i się zakochałam w tych widoczkach. Niewielu jest tam Polaków. Poza tym jeśli mieszkacie gdzieś koło niemieckiej granicy to biura niemieckie mają lepsze ceny i hotele na Karaiby i tam warto poszukać. Biura polskie w Koszalinie, Szczecinie itp organizują takie wyjazdy z Berlina z TUI np.

Gość IzaGdynia
Też jestem za Meksykiem! Ameryka Środkowa jest przepiękna! Nam udało się jeszcze pobyć kilka dni na Dominikanie. Każdemu polecam te kierunki! Bilety wcale nie są takie drogie jak wszystko odpowiednio wcześniej się zarezerwuje. My korzystaliśmy akurat z wyszukiwarek na portalu www.cp-online.pl. Bilety lotnicze i hotele zarezerwowaliśmy w kilka minut. Najpiękniejsza podróż w naszym życiu :)

Gość gość
seszele- piękne miejsce, niezapomniana podroz

Gość gość
kto był na kubie? i poleci?

Gość gość
Kuba,Kuba,a w sumie ja tak nie na temat,ale,dlaczego ciągnie was na Kubę? Jeszcze w porę deszczową, dodatkowo sporadycznie w tym czasie,ale jednak,siekaną huraganami,

Gość Celina31
My np byliśmy na greckiej wyspie Kos. Świetne miejsce. Cały pobyt trwał 2-tygodnie. Było to pod koniec września kiedy w Polsce zaczynała się jesień a tam u nich upały :) Fajna sprawa. Ale moim znajomi z pracy wybrali się np w podróż dookoła Polski. To była wielka improwizacja. Pojechali na początku do Wawy - wynajęli ten 3-gwiazdkowy hotel http://www.bwportos.pl/ później był Toruń, 3miasto i powrót do Krakowa przez Mazury, Podlasie. Więc opcji podróży poślubnej jest wiele.