Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chrzciny

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chłopakiem od 3 lat. pod koniec września mojego chłopaka siostrzenica będzie chrzczona. Matka dziecka zapytała chłopaka czy przyjadę na chrzciny...żadnego oficjalnego zaproszenia nie było...(w sumie rozmawiałam z nią z 2 razy) Nie wiem co mam zrobić bo problem w tym że to jest 200 km od mojego miejsca zamieszkania i sama nie dojadę a nie wiem czy wypada zwalać się jego rodzinie na głowę na 2-3 dni i nocować u jego wujka który jest księdzem. Co o tym myślicie? czy będzie głupio jeżeli tam nie pojadę?

Gość gość
pojedz :)

Gość mamadwóchdziewczynek
Myślę, że nie będzie głupio; zapytała brata, bo na pewno chce mieć listę gości przynajmniej orientacyjną. Jeżeli Cię zaprosi i nie zechcesz jechać to też uważam, że nie ma powodu do gniewu, wyjaśnisz grzecznie, podziękujesz... W tej sytuacji Ty tak na prawdę o chrzcinach wiesz od chłopaka, nie masz zaproszenia, więc na razie nawet nie bardzo wypada się wybierać...

Gość gość
osobiście do ciebie zapraszać nie przyjdą, ani ty rodzina ani znajoma jeśli cię zaproszą to przez chłopaka i chyba trochę nieudolnie ale to zrobili pytając się go czy będziesz. jak chcesz jechać powiedz to chłopakowi i niech on organizuje ci jakiś nocleg. a on nie jedzie że sama byś musiała dojechać?