Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusia22222

nieszczęśliwa miłość

Polecane posty

Gość martusia22222

dlaczego bierzemy to co dał nam los i pozwalamy żeby prawdziwa miłość przeszła nam koło nosa

Gość gość
z wygody

Gość Ksieczny Zeus
milosc nigdy nie jest nieszczesliwa moze byc co najwyzej zawiedziona :classic_cool:

Gość gość
chodzilo jej o niespelniona milosc juz sie nie wymadrzaj, madralo bo nie odpowiadasz na zagadnienie

Gość martusia22222
właśnie o prawdziwą miłość wyszłam za mąż za mężczyznę którego tak naprawdę nie kocham jestem nieszczęśliwa bo facet którego kocham mieszka 20 km od mojej miejscowości kiedyś nie mogliśmy być razem po prostu nie chciałam mu zniszczyć życia poznałam mojego męża on się oświadczył a ja się zgodziłam przed ślubem chciałam się wycofać ale ten nacisk moich rodziców jego i głupia wyszłam za niego a mój kochany mężczyzna nadal jest sam już 4 lata minęły odkąd nie jesteśmy razem a ja wciąż go kocham

Gość gość
A jak z mezem sie uklada? Mozesz z nim sypiac, przytulac sie? Dlaczego z ukochanym nie moglas byc?

Gość martusia22222
mój mąż jest dla mnie bardzo dobry dba o mnie i wiem że by za mną w ogień skoczył tak sypiam z nim ale to nie jest to co łączyło mnie z tamtym gdy patrzę na mojego męża nie widzę to co widziałam w nim kiedy patrzę na niego myślę co ja zrobiłam najlepszego :( teraz już za pużno mówiła to moje matce ale ona mówi teraz jesteś mężatką nie możesz myśleć o innym mogłaś o tym pomyśleć przed ślubem tylko że jak jej mówiła o tym przed ślubem że mam wątpliowści że go nie kocham to mówił mi teraz o ty mówisz jak już wszytko opłacone nie można już się wycofać nie chcę mieć z nim dzieci po prostu nasza miłość była zakazana ale teraz juz by było wszystko dobrze ale nie jest mam ochotę pojechać do niego ale i kochać się z nim tak naprawdę nie tak jak z moim mężem

Gość gość
Kurcze no, skomplikowane to wszystko...szkoda, ze nie ma teorii dwoch polowek jakblek, ktore na 100% spotkaja sie w zyciu.. przykro mi

Gość martusia22222
często płaczę chcę odjeść od niego nie wiem co mam robić nie chcę być do końca życia nieszczęśliwa nie kocham go

Gość gość
ile mialas lat jak wyszlas za mąż?

Gość martusia22222
23 teraz mam 24 lata

Gość gość
to w sumie mloda bylas, moglas poczekac... ja mam 29 lat i dopiero teraz rozważam związek bez milosci.

Gość martusia22222
nie bierz ślubu z facetem którego nie kochasz będziesz nieszczęśliwa ja jestem chcę rozwodu nie chcę z nim być

Gość gość
Czyli lepiej byc sama? Nawet jesli na bycie ze swoja miloscia nie ma zadnych szans? Jak myslicie dziewczyny?

Gość gość
ale ja mam juz 29 lat, jak facet bedzie dla mnie dobry to wezme z nim slub nawet jesli nie kocham; ty bylas mlodziutka, moglas poczekac, nie wiem gdzie ci sie tak spieszylo... jak ja bylam w twoim wieku to nawet nie myslalam o slubie

Gość gość
A nie lepiej żyć na "kocią łapę" ?

Gość gość
glupia, glupia milosc