Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile przytylyscie w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Jaka byla wasza waga przed ciaza i wzrost? Ja mam 165 cm wazylam ok 60 kg. Teraz w 13 tyg waze 59 kg. Mysle ze najlepiej by bylo nie przekroczyc 10 kg tyjac. Ale nie moge jesc normalnie tzn jedyne co jem to brzoskwinie/nektaryki, czekolada milka, suche bulki, wafle, chrupki kukurydziane, kisiel truskawkowy, czasem uda mi sie zjesc normalny obiad tzn zupe jakas. Po reszcie wymiotuje jak kot na sam widok lub zapach.

Gość gość
Mam 167 cm, przed ciążą ważyłam 58 kg, przytyłam 27 kg, zostało mi 63 kg, nie było źle.Natomiast w drugiej ciąży, przytyłam 24 kg, stan po ...67 kg, i tak zostało przez wiele lat.Dzisiaj mam o wiele wiecej lat, ważę 60 kg.

Gość gość
Przed pierwszą ciążą 164cm 53kg, w 16 tygodniu 50 kg miałam mdłości itp nic nie mogłam jeść poza chlebem i ziemniakami.Tycie zaczęło się około 19 tygodnia do 28tyg przybyło mi 9kg ale za to potem już tylko 2,5kg :) na szczęście należałam do kobiet które nie tyją najbardziej pod koniec. xxx teraz druga ciąża - przed 53kg mdłości do 17 tygodnia ale mimo tego waga się nie zmieniła ( tzn skakała między 50-53kg w zależności od tygodnia ) teraz 18 tydzień i już +1kg po tygodniu normalnego jedzenia czyli 54kg. Mam nadzieję że nie będę tyła kg na tydzień do końca ciąży ;) i nie przekroczę 12kg jak w poprzedniej

Gość gość
przytyłam 14 kg... zgubiłam wszystko w niedługim czasie (dieta dla mam karmiacych piersia robi cuda:) przed ciaza mialam nadwage...dalej ja mam ale tluszczyk teraz bardziej jest na brzuchu (a moze to flaczek);/

Gość gość
59 kg, 173 - 68kg obecnie, jestem w 8 miesiącu ciąży.

Gość gość
163 cm przed ważyłam 54kg, w dzień porodu 64kg, pół roku po 51,5 kg :)